РОСИ НОВЕВА СТАНАЛА ЕКСТРАСЕНС

Лолитката на покойния хотелиер Иван Зографски - Роси Новева се е сдобила с екстрасензорни възможности, твърдят запознати. Тя виждала картини от миналото и бъдещето, благодарение на факта, че черепът й от известно време е отворен отгоре - точно както при Ванга и други пророчици, известни с това, че имат мека фонтанела на главата. От черепа на Роси преди Нова година бе отстранена седемсантиметрова кост, която притискаше хематом в мозъка, получен при падане след побой.

Първоначално Роси изпадала в делириум тременс, но била включена на системи за дезинтоксикация и постепенно се почувствала по-добре. Сега на мястото на белите мишки и слонове, според попречистената дърта девойка, тя вече виждала пророчески сънища.

Дупката в главата на Новева е извор на нови нейни фантазии за слава и обществена популярност, които все пак да й докарват някакви доходи. Поради престоя си в болницата Росито ще изпусне възможността за участие в "Мюзик айдъл", но пък има и други риалитита...

В края на февруари, чрез трета операция, парчето кост отново ще бъде върнато на мястото си. Дотогава Роси Новева ще продължава да бъде на пост и мечти, пардон, молитва.

Сега на нея й е забранен не само алкохол, но и кафе, шоколад и всичко, което може да възбуди мозъка й. За палавата ВИП-брадърка продължава да се грижи сестра й, както и баща й. Телефонът на Роси е изключен, за да не я безпокоят бивши събутилници и нарочени за годеници и да предизвикват пагубно вълнение у девойката.

вестник ОКЕЙ

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини