ИНТРИГИТЕ НА АЗИС

И ДесиСлава не ще да му говори
Откакто стана тв-водещ, Азис взе да се изживява като световна знаменитост и се изпокара с всичките си приятелки от гилдията. Фолкзвездата ДесиСлава и Васко, които някога записаха дует заедно, развалиха приятелството си след участието к и във "ВИП брадър", но не желаят да уточняват какво точно е родило сръднята между тях. "Азис сгафи и спрях да му вдигам телефона, когато ми звънеше", призна чистосърдечно Деси пред "Седмичен Труд".

"В началото не беше осъзнал, че има някаква вина, но един ден му казах защо се сърдя. Той ми се извини, даже се сдобрихме, но вече някак не е същото." Запознати с медийните изцепки на звездите твърдят, че миньончето е намразило Азис, откакто той я обвини в едно интервю, че е несериозна, винаги закъснява за шоу и кара другите да я чакат. Според други пък певицата се ядосала от факта, че костинбродчанинът, уж случайно, непрекъснато напомнял, че таткото на сина на ДесиСлава - Майки, е от ромски произход.

Деси не обича този факт да се споменава, още повече, че отдавна е разделена със собственика на ресторант в Америка. На всичкото отгоре американецът с български произход не пращал никаква издръжка за Майки, а само от време на време се бъркал за някое скромно подаръче.


ДесиСлава не е единствената, която развали "достлука" си с чалгаидола Азис. Колежката им Камелия обвини костинбродчанина в интригантство и лицемерие, след като той я нарече "травестит" пред медиите. Азис вбеси Кеми и с това, че твърде злобно коментирал тв-рекламата с нейната реплика: "Ето,това чукане чаках!"

"Защо на тая продължават да й излъчват клипа по телевизията, докато моите плакати бяха свалени от билбордовете", ядосвал се певецът с неизяснена сексуална самоличност. В отговор на одумките Камелия призова Васко да смени пола си и да стане истинска жена. "Дебел мъж със. скъсан чорапогащник и удължен пенис не може да се сравнява с мене!", ядосано избълва "огън-момичето" в не едно интервю. Двамата вече са забравили . времената, когато си бяха дружки и се целуваха уста в уста, а Азис дори заяви, че заради Кеми може отново да залюби жените.


Останаха далеч в миналото времената, когато топманекенките Юлиана Кънчева и Цеци Красимирова бяха първи приятелки на костинбродското чудо. Двете участваха в най-скандалните клипове на Васко, сега обаче, когато вече не му трябвали, дори забравял да им се обажда.

"Азис ми звъни само когато има полза от мене!", оплака се Цеци Красимирова в интервю и се зарече повече да не общува с жената-мъж. Юлиана Кънчева пък, откакто стана майка, вече не иска дори да й припомнят, че е била близка с чалгаизпълнителя. Най-кръшната танцьорка във фолка - Малина, също спря да контактува с "костинбродския славей".


Говорят, че Васко, без да иска, обидил половинката на бореца Краси Кочев на тема възраст. Засега само Маги Желязкова и Катето Евро все още се броят за верни другарки на Азис. Най-вероятно защото и той, и те, имат полза от приятелството си. Маги, подобно на Азис, се занимава с телевизия, на която дори стана изпълнителен директор. Катето пък направо се подслони като водеща в "Шоуто на Азис" и доволно заработва там собствената си прехрана.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини