Adidas и Samsung miCoach: телефон за тренировки

Слуховете, че Samsung и Adidas съвместно разработват мобилен телефон, се появиха още миналата година. Изглежда в този случай те не са били напразни: Pocket-lint.co.uk съобщи, позовавайки се на brandrepublic.com, че Samsung miCoach (F110) ще бъде пуснат в продажба във Великобритания още през следващия месец.

Телефонът Samsung miCoach се позиционира като телефон за хора, водещи активен начин на живот и занимаващи се със спорт. В него са предварително инсталирани приложения, незаменими за тренировки на спортисти: отчитане на изминато разстояние, времето на тичане, сърдечния ритъм и други подобни.

Мобилният телефон Samsung miCoach разполага с 1GB вградена памет, 2.0-мегапикселна камера, 2.0-инчов QVGA дисплей, Bluetooth 2.0 с A2DP, FM радио и microSD слот. Поддържаните от Samsung miCoach мрежи включват GSM / GPRS / EDGE.





В телефона може да се въвежда специална програма на тренировките, като устройството ще сигнализира на потребителя, че той например тича твърде бързо - или прекалено бавно. Общо за miCoach ще бъдат достъпни 220 тренировъчни програми – от редовна тренировка за поддържане на формата до тренировки за активно сваляне на килограми. Потребителите също така ще могат да водят "тренировъчен дневник" на специален web сайт.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини