Мултирама отвори врати в Пловдив

Специализираната IT търговска верига "Мултирама България" откри своя трети магазин в страна - в град Пловдив.

Магазинът се намира в един от най-големите търговски центрове в града - Форум Тракия и се простира на площ от 900 кв.м., което го прави най-големия специализиран ИТ магазин в България. В него ще работят 22 служители.

Следвайки новата стратегия на Multirama Group of companies, новият магазин в Пловдив е първият в България, създаден по новата корпоративна идентичност на MULTIRAMA.

"Мултирама" винаги е целяла да удовлетворява нарастващите нужди на своите клиенти и да реализира техните най-смели ИТ и дигитални мечти. Като градим на базата на успеха на нашия уникалния подход към клиента и на нашата философия да създаваме мост между технологиите и хората, отварянето на новия магазин в град Пловдив е естествено решение за нас. Целта ни е да привлечем възможно най-много българи и да им помагаме те да се наслаждават на необхватния потенциал, който технологиите могат да им предложат, каза Аристотелис Фотилас, Генерален директор на "Мултирама".

Компанията работи с продуктите на най-утвърдените в международен план ИТ марки като: AMD, Sony, Samsung, Toshiba, GigaByte, Intel, HP, Epson, Dell, Canon, Creative, Apple, NetGear, Skype, Microsoft, IBM, Hewlett Packard, Sharp, LG, Nec, Philips, Fujitsu Siemens и други.

Понастоящем търговската верига има 79 магазина в Гърция и 3 магазина в България.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини