Hummer от рода Bentley

Арабски ентусиаст намери решение за дилемата на тези, които са отявлени поклонниците на английската автомобилна класика, но и не могат да заглушат порива си да карат мощен американски всъдеход.

Сбъдната мечта е универсален автомобил «2 в 1», съчетание от най-ярките звезди в двете елитни категории. Авторът на чудовището взел от Hummer мощнастта и проходимостта, а от Bentley – кралската изтънченост, достъпна само за много богати собственици.



Това съвсем не е първият опит да се създаде Автомобилът, който да даде и бойна сила на английския стил. Повечето тунери обаче са правени на основата на Land Rover или в краен случай - на Audi Q7 (Audi и Bentley принадлежат на един собственик и затова често си поделят някои от основните детайли на колите). Разбирачи твърдят дори, че и VW Touareg е мислен да изиграе ролята на джипа на Bentley.



Любителят технолог направил своя жълт всъдеход, без да повтаря вече съчленявани марки. Резултатът не е много изящен, макар да е оригинален. Вижда се, че съюзяването на двете звезди е по-скоро механично, отколкото естествено. «Потомствените лицеви черти» на Bentley са закачени като препаска на мускулестия Hummer. Същото важи не само за външния образ на страшилището – и способностите на двигателя, и проходимостта на автомобила са само наподобени.
Вътрешността на Бентли-Хамъра е «обзаведена» с арабска разточителност. Салонът прилича повече на еклектичен сбор от IT-салон, американско казино и дворец на шейх.
И няма как да е другояче – автомобилът се движи достолепно не къде да е, а по улиците на Дубай, където разкошът е на почит.

Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини