Волен Сидеров: Има и по-добри варианти за кандидат-президент от мен

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров заяви, че би си помислил, ако му гласуват доверие да се кандидатира за президент, но смята, че има и по-добри варианти.

Той подчерта, че с НФСБ и ВМРО предстои да обсъждат кандидатури.

Към президентските избори гледам с подход към бъдещи парламентарни, в които да се появи патриотичен блок и той да може да влияе на изпълнителната власт, категоричен беше лидерът на "Атака".

С Валери Симеонов се срещнахме за пръв път след 7 години, в които нямахме никаква комуникация. Стана ясно, че можем да си говорим и да си сътрудничим, посочи още Сидеров във връзка със затоплените отношения с лидера на НФСБ. За раздялата в миналото той обясни, че не е имало нещо за разделяне, а по-скоро разминаване между тях.

Въпреки разменените обидни реплики лидерът на „Атака” обясни, че са си казали, че няма да се връщат към взаимните нападки.

Никога не съм използвал наркотични вещества, готов съм да се подложа на тест. Това е част от медийния образ, който ми се наслагва, за да се неглижират другите неща, подчерта Сидеров.

Лидерът на „Атака” отбеляза, че се среща с пробационен служител за подпис 2 пъти седмично, а веднъж на 2 седмици разговарят. Обяснявам колко щастливо детство съм имал, никога не съм бил подложен на агресия, нито пък аз съм подлагал някого, посочи Сидеров.

След 5 юли ще се реши какъв общественополезен труд ще полага. Сидеров отбеляза, че еготов да чисти паметници и доброволно, без присъда, би поканил и колеги депутати.

Всички тези случки или екшъни са били реакция на нещо, не аз съм започвал, а аз съм реагирал, подчерта Сидеров.

Европа без Русия е слаба, каза още той.

Президентът Росен Плевнелиев направи много грешки в практиката си и показа как не трябва да се държи един държавен глава. Не е допустимо да създаваш враждебност към други държави, когато си президент, изтъкна лидерът на „Атака”.

Той допълни, че е в етапа на приключилата безгрижна младост, тъй като вече е баща. Всяка сутрин Волен-младши ме събужда в 6.30 часа, разкри Сидеров. С майка му Деница искат и втори наследник.

Източник: http://btvnovinite.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини