Иззеха над 130 литра алкохол и близо 5 600 къса цигари при полицейски проверки в региона

Три проверки за незаконна търговия с акцизни стоки са извършени вчера в различни населени места на Смолян и областта, при които са иззети  над 130 литра алкохол и голямо количество цигари.

При проверка на хранителен магазин в с. Диманово, общ. Неделино, стопанисван от 58-годишен мъж от селото са намерени 9 кутии /180 къса/ цигари марка "Free Blue без акцизен бандерол и около 6,5 литра алкохол в различна разфасовка, също без акцизен бандерол. В сервизно помещение към пристройка на къщата му, са открити още около 21 литра алкохол.

В лек автомобил "Опел Зафира, собственост на 36-годишен мъж от Смолян, са намерени пластмасови туби с общо 25 литра. В последваща проверка в дома му са открити още туби с общо 28 литра алкохол.

От дома на 79-годишен мъж от девинското село Кестен, са иззети 5 560 къса цигари и 52 литра безцветна течност без акцизен бандерол. По случая е образувана административна преписка.В РУ-Девин срещу възрастния мъж е започнато бързо производство. Всички незаконни стоки са предадени доброволно на органите на реда. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини