Пампорово кани дамите на вело лагер в курорта този уикенд

Изображение 1 от 3

    За трета поредна година в Пампорово се организира специален „байк“ уикенд, насочен към всички представителки на нежния пол. Целта на организаторите е да съберат на едно място повече дами, които ще се престрашат да карат колело в планината и да придобият нови умения.

    Велопарк Пампорово предлага отлични условия, както за начинаещи планински колоездачки, така и за по-напредналите. Участничките ще бъдат разделени на групи според уменията си и ще карат с момичета на сходно ниво. Целта е всяка да се отпусне максимално и да прекара един чудесен уикенд в планината с нови приятели.

    Участието в лагера е безплатно и в него могат да се включат всички желаещи дами, които могат да карат колело и обичат адреналина, за да се спуснат по планинските пътеки. За целта е необходимо да се регистрират предварително онлайн или да дойдат на място в Пампорово.

    За безпроблемното пребиваване на момичетата в парка и трупането на нови знания, ще се грижи екипа на Велопарк Пампорово и „Райдърс Юнайтед“, които ще се постараят да дадат необходимото внимание на всяка дама и да избере подходящ за възможностите й маршрут.

    Специално за дамския байк лагер организаторите са договорили преференциални цени за настаняване в хотел „Орловец „ , които предлагат настаняване с включена флекси лифт карта и/или колело, както и ползване на басейн, фитнес, сауна, парна баня и други екстри от които ще могат да се възползват всички участнички и техните придружители.

    Организираната програма ще започне на 13.08, събота в 11:30 на плац Студенец, където всички ще се запознаят, оборудват и ще потеглят към трасетата. В неделния ден срещата ще бъде в 9:00 сутринта, отново на плац Студенец.

    Организаторите от Велопарк Пампорово и женската организация Wildberries приканват всички дами да се включат в едно много интересно и различно събитие и обещават един чудесен уикенд в планината с хубави хора и много емоции! 

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини