Три идеи за следобедната скука

Докато някои от нас се разнообразяват с есенна отпуска и пътуване до Рим, другите се чудим как да изкараме времето до Коледа без да провесим носове като изморени розови фламинго.

И както се чудехме, така внезапно, почти като гръм от ясно небе, дойдоха три свежи идеи против следобедна скука.


Приложихме ги енергично на практика, работят, ето ги и на вас.

1. Пакетче бадеми

Чудесни са за следобедна закуска и в никакъв случай няма да навредят на хранителния ви режим, особено ако са сурови и без сол.

С какво ще ви помогне това да разсеете скуката ли? Ставането, отиването до там, където продават бадеми, връщането и кратките разговори с колегите, защото не можете да хрупате егоистично, ще ви отнемат не повече от 14 минути общо.

Това обаче са 14 минути, през които се откъсвате от работа, правите си кратка разходка, можете да научите нещо интересно и когато седнете обратно на стола пред монитора, от лошото настроение да няма следа.


2. Целувай ме много

Нееее, не посягайте на колега отсреща. Всъщност, може и да му посегнете, понякога любовните връзки на работното място завършват повече от чудесно.

Но ние нямахме това предвид.

„Целувай ме много", или с други думи Besame mucho, беше песента, която пуснахме на всеослушание на всички околовръст. С тяхно разрешение, разбира се.

Три минути по-късно настроението беше категорично по-карибско, бяхме си попели дружно с пълно гърло и изобщо беше едно лятно такова, макар и на средата на есента.


Направете кратка анкета сред колегите и изберете Любимото на всички парче. Ако по неприятно стечение на обстоятелствата работите с несговорчиви хора, пуснете си вашата си любима песен в слушалките и се оставете три минути на музиката.

Нека е нещо живо, все пак гоним скуката, а не доброто настроение с разни меланхолични мелодии.

3.Визуална стимулация

Tака сложно наричаме унесът по разни красиви хора. Ако пред очите ви има само цифри, таблици или еднообразни букви, създайте си подходящо за страстна вечер настроение само с няколко клика.


Можете да кликнете на мистичния Никола, на Владо или пък на Ева Мендес, зависи какво ви вдъхновява.

Отнема три минути точно, но пък е толкова освежаващо.


Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини