Паркиран без спирачка автомобил помете дете и жена, заби се в паркирана кола

Шофьор предизвика пътен инцидент и рани двама пешеходци, забравяйки да пусне ръчна спирачка на автомобила си. Произшествието е станало на 10 септември около 11.40 ч. на кръстовището между двете стръмни улици "Невястата" и "Дельо Войвода". 31 годишният И. Г. от Пазарджик, паркирал автомобила си "Киа Рио", но не взима мерки, за да предотврати тръгването на автомобила на самоход.

В резултат на това возилото блъска двама пешеходци - 7-годишно момче от Смолян и 43-годишна жена също от града. След като помита пешеходците, колата се блъска и в паркиран лек автомобил "Фолксваген Пасат", собственост на 31-годишна жена от града. Пострадалите са с охлузни рани и са настанени в МБАЛ-Смолян, без опасност за живота.

Други три пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 10.09.2016 г. на територията на ОД МВР – Смолян. По едно са станали в общините Мадан, Златоград и Смолян. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    0 0
    15:58, 12 сеп 2016
    " забравяйки да пусне ръчна спирачка на автомобила си. "
    Ако е била вдигната, няма как да тръгне автомобила.
  • 2
    Ра
    расим алиев
    0 0
    22:07, 17 сеп 2016
    помачорските неволи нямат край
Последни новини