Четири тежки катастрофи за месец с 5-ма ранени и един загинал

 Общо 47 пътнотранспортни произшествия са станали през месец октомври 2016 г. на територията на област Смолян, съобщават от пресцентъра на полицията. От тях 4 са били тежки с 5 ранени участници в движението и един загинал. 

За подобряване на безопасността на движението и контролната дейност, както всеки месец така и през месец октомври на територията на областта служителите на “Пътна полиция” са провели 14 специализирани полицейски операции по метода на “Широкообхватен контрол”, които се осъществяват в условията на видеозаснемане.

Нарушенията за превишена скорост, установени с мобилни автоматизирани технически средства от пътните полицаи на територията на ОД МВР - Смолян общо са 202, за които са съставени 202 фиша.

През месец октомври служителите на “Пътна полиция” при ОД МВР – Смолян са констатирали общо 1164 нарушения, за които са съставени 299 акта и 644 фиша.

За шофиране след употреба на алкохол са съставени 15 акта, а за 194 нарушения с нередовни пътни документи са съставени 64 акта и 130 фиша.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини