18 годишният шофьор, предизвикал зверския сблъсък край Чепеларе-с книжка на месеци/обновена/

Младежът, предизвикал катастрофа с четирима ранени, е бил съвсем пресен шофьор с книжка на няколко месеца. 18 годишният тийнейджър от Чепеларе шофирал с бясна скорост,а при удара в насрещно движещия се „Форд“, колата на младежа с две девойки отхвръква и се забива върху подпорната стена, изправяйки се на задни гуми. Ударът е бил жесток,цяло чудо е ,че няма по-тежки травми и загинали,коментират специалисти.Екип на РС ПБЗН – Пампорово спаси двама души, които бяха извадени от единия от лекия автомобил чрез хидравлични инструменти.

На момчето са направенаи проби за алкохол,която е отрицателна, отрицателна е и тази за наркотици.

Припомняме, че инцидентът стана снощи около 20 часа на пътя към Чепеларе заради мокрия и хлъзгав път и високата скорост на младежа Е.Д. Резултатът е две 18 годишни девойки с травми и комоцио, както и ранен шофьор от другата кола и 17 годишно момче с него и двамата от Смолян. 60 годишният водач е с комоцио, момчето с него е с травма на гръден кош. 

За щастие всички пострадали са без опасност за живота и са в смолянската болница за наблюдение. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. По случая е образувано досъдебно производство.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини