Връчиха наградите на строителите в Смолян и областта, отличиха фирмата на 2016-та, както и за цялостен принос в бранша

    Награди за строителите раздаде Областното представителство на Камарата на строителите в Смолян на тържество за професионалния им празник на 8 ноември, Димитровден по стар стил и честван като Ден на строителя. Домакин за пръв път беше Владимир Кехайов, новоизбраният председател на ОП на КСБ – Смолян. Към днешна дата 102 фирми от областта са регистрирани в ЦПРС, от тях 73 са членове на Камарата, което формира 70% представителност на бранша на местно ниво, обяви пред гостите Кехайов и благодари за съвместната работа на възложители, архитекти и проектанти.

    По традиция бяха отличени най-добрите строителни фирми от региона на Смолян, разделени в три категории.

    За най-добра в раздел „Малки строители“ бе определена фирма „Виденица“ ООД, отличието в раздел „Средни строители“ отиде при „Инджовстрой“ EООД, а за най-добра фирма в раздел „Големи строители“ беше определена „Арстрой“ ООД.

    Тази година бяха присъдени и допълнителни награди от ръководството на строителната организация в Смолян.

    За „Най-обещаващ млад строител“ беше определен „Барин Алп“ ЕООД, а призът бе връчен от председателя на Клуба на ветераните Спиро Чавдаров. „Ростер“ ООД бе избрана за „Най-динамичен строител“. Фирмата получи наградата от зам.-председателя на УС на КСБ Пламен Иванов. За „Най-предприемчива дама, ръководител на строителна фирма“ бе определена Тинче Бендерова, управител на „Вехрус“ ЕООД. Тя получи своята награда от старши комисар Николай Димов, директор на ОД на МВР. Признанието за „Най-значим принос в строителството“ отиде при „Дюлгер“ ООД. Отличието бе връчено от председателя на ОП на КСБ – Смолян, Владимир Кехайов.

    „Красин“ ООД спечели голямата награда за 2016 г. – „Строител на годината“. Призът беше връчен от областния управител Недялко Славов.

    „Трудът на строителя е много отговорен, често тежък и изчерпващ силите, но той носи силното удовлетворение, че оставяш нещо след себе си за хората и за идните поколения“, каза още шефът на родопските строители Кехайов и покани всички да опитат от юбилейната торта за 5-та годишнина от създаването на собствен офис на браншовата организация.

    СмолянБгвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини