Световноизвестен инструктор показа спецхватки на спортисти от Смолян

Изображение 1 от 3

     Областен семинар за деца по Карате и Джу – Джицу, се проведе в Смолян под ръководството на световно известния инструктор шихан Тони Петров. Петров има седми дан по Джу – джицу и четвърти Дат по Карате и даде уроците за смолянските състезатели и спортуващи от Спортен Клуб „БУДОКА – БЪЛГАРИЯ“.

    В семинара участва и групата по бойни изкуства към ОДК в Смолян. Смолянските каратеки придобиха безценни знания и получиха уникална възможност да срещнат боец на много високо международно ниво, който от своя страна оцени високо ентусиазма, твърдостта и сравнително добрата подготовка на участниците в семинара.

    За втора поредна година Спортен клуб “БУДОКА – България“ организира и провежда подобни семинари, като целта е повишаване общото ниво на всички спортуващи в клуба, както и успешната им подготовка за предстоящите републикански и международни прегледи през 2017г.

    В края на месец Февруари предстои участието на най – добрите състезатели от клуба в световното първенство по джу – джицу, което ще се проведе в Разлог. СК“БУДОКА – България“ ще участва в дисциплините файтинг и специална самозащита, като отборът към момента е подложен на изключително тежка подготовка и очакванията са насочени към световната купа, коментира треньорът на отбора Емил Ковачев.

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини