Canyon пуска фоторамки-валентинки

Според компанията, новите дигитални фоторамки са идеалният подарък за Свети Валентин, с който да зарадвате половинката си.

Canyon обявява няколко нови модела дигитални фоторамки, които са компактни и леки и дават възможност да носите любимите си снимки навсякъде. Два от новите модели на компанията са във формата на ключодържатели, а третият е за бюро в офиса, или у дома. Фоторамките са оборудвани с пълноцветен екран, с диагонал, вариращ от 1,1 до 3,5 инча, и с вградена памет която побира от 96 до 126 снимки. Всички модели са съвместими с Windows 2000/XP/Vista и имат презареждащи се батерии.
Ето и по няколко думи повече за тези предложения на Canyon:

Моделът CNR-DPF11A е ключодържател във формата на сърце, оборудван с 1,1-инчов дисплей за цветни снимки, презареждаща батерия и съответната верижка. Устройството побира до 126 снимки, които можете да прехвърляте с USB от всеки лаптоп или настолен компютър.



CNR-DPF11B също е ключодържател, чиито характеристики са сходни с тези на гореспоменатия модел, но е с овална форма. Според Canyon това устройство е по-подходящо за подарък за приятелите и семейството.

Последният модел от новата серия , CNR-DPF35A, е предназначен за поставяне на бюро (или друга подходяща мебел). Тази фоторамка също е компактна и лесно пренисима, но има 3,5-инчов цветен дисплей с резолюция 320 x 240 точки за възпоризвеждане на по-качествени изображения. Моделът има още календар, часовник, презареждаща се батерия и възможност за съхраняване на до 96 снимки, които могат да се прехвърлят пак чрез USB интерфейс.



За повече информация от Canyon препоръчват справка с официалния сайт на компанията или този на дистрибутора Асбис България.
Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини