Цветан Цветанов: нови 4000 работни места до една година в Хасковско

  Привличане на инвестиции за създаване на нови работни места в Хасковска област. Този приоритет изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който посети днес областния град. По време на обиколката си из града той имаше възможност да разговаря с граждани, които му поставиха въпрос именно дали има възможност за създаване на работни места.

  „Убеден съм, че всички усилия, които се полагат от Делян Добрев, от всички колеги - народни представители, областният управител и цялата местна администрация, е да могат да се привлекат инвестиции, за да се разкрият нови работни места. Това е най-важният приоритет“, каза Цветанов. Той  изрази увереност, че това може да се реализира само в рамките на тази година, за осигуряване на 4000 работни места с разкриване на новите предприятия, които ще бъдат изградени на територията на Хасковска област. „Убеден съм, че това са важни стъпки, за да можем да дадем силната надежда на хасковци, че действително ще има европейско бъдеще и за тях“, категоричен беше зам.-лидерът на партията.

  Като друг приоритет за развитието на Хасково Цветанов изтъкна продължаване на програмата за санирането. Той припомни, че имаше голямо забавяне от старата администрация в местната власт и изрази увереност, че настоящото ръководство и екипа, създаден от кмета Беливанов, и с помощта на Делян Добрев и с всички експерти, ще помогнат за по-бързото случване на това саниране за колкото е възможно повече многофамилни жилища. „Затова на 26-ти март, ако получим подкрепата, санирането ще продължи на територията на цялата страна и, разбира се, всички тези многофамилни жилища ще придобият съвсем друг облик", каза Цветанов. А Хасково заслужава да има такъв облик и енергийна ефективност, която да намали, сметките на всички обитатели в тези жилища. „Убеден съм, че това ще го направим със стабилно правителство, което през 2016 г. успя да направи 3.5 процента икономически ръст, да имаме излишък за първи път от 8 г. Да имаме икономически ръст, който да ни дава възможност 2018, 2019, 2020 г. да имаме възможност за брутен вътрешен продукт 120 млрд. и действително да постигнем по-високи доходи за българските граждани – минимална заплата 650 лв., средна работна заплата – 1 500 и разбира се увеличаване на пенсиите, съобразено с икономическия ръст, който съм убеден, че ще го има“, каза още зам.-председателят на партията. Той вметна, че първият етап от предпоставката за развитие на Хасковски регион е магистрала „Марица“, чието изграждане беше поето като ангажимент от кабинета Борисов-1 и беше изпълнен“.

  Цветан Цветанов беше придружен от кандидатите за депутати от Хасковска област – Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова, както и от кмета Добри Беливанов, членове на партията и симпатизанти. Те призоваха хасковлии да направят правилния избор на 26-ти, като предпочетат номер 11 в бюлетината, защото това е бъдещето не само на Хасково, но и на България. А ГЕРБ дава реалните решение за Хасково, за областта и за страната.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Haskovo.NET

  Още новини

  Хороскоп за 10.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Ще овладеете конфликт на работното място, породен от недоразумение или нечие желание за показност. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно. Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се вълнувате повече от присъствието на човек, който не крие чувствата си към вас. Може би това означава нова любов или дълготрайно приятелство. Във всички случаи ще се насладите на близостта си. Доволство от постигнатото ще споходи и деловите представители на знака, предстоят им бързи реализации.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Жаждата ви за пътешествия ще ви постави в условия да избирате между две възможности. Затрудненията ви ще се от любознателен характер, по отношение на финансите си не се притеснявайте. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Приемете го като предизвикателство и мислете за това какво бихте правили в свободното си време. Среща със стар, но добър приятел ще разнообрази деня ви и ще ви накара да се почувствате много по-добре. Не бъдете прекалено мнителни към близките си.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Дори да са възможни несполучливи професионални контакти днес, не се отказвайте. Това само ще ви покаже, силата ви е в самостоятелните изяви. В интимните си отношения с партньора се доверете на взаимността и зачитане на другия. Днес това ще е особено наложително. Здравето ви изисква повече внимание, като не пренебрегвате съветите на специалистите.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  За да се избавите от неудовлетворението, което изпитвате напоследък, се захванете сериозно с работата си. Периодът е подходящ за сключване на сделки със значителни материални придобивки за вас. Бъдете по-смели, отстоявайте интересите си и ще се справите. Ставащото е знак за идващи успехи и завоевания на нови позиции.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Израстването в кариерата и бизнеса изискват да сте поне на нивото на конкуренцията. В тази връзка днес ще заложите на обучението и повишаване на квалификацията си, и бъдете сигурни, че времето ви няма да е загубено. Предпазвайки се от изкушения, ще вървите напред. Приятелска среща.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Променете отношението си към случващото се и живейте с положителна нагласа, за да получите удовлетворение от работата си. Поставяйте си непосредствени задачи и проявете постоянство в преследването на дългосрочните си планове. Резултати от интервю за работа ще ви направят фаворити, бъдете готови.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес много зависи от способността ви да се приспособявате. Не прекалявайте с ласкателствата и бъдете по-сдържани в отношенията си с непознати. Прекомерната ви чувствителност може да ви изиграе лоша шега. Не взимайте на сериозно всяка хрумнала ви мрачна мисъл.
  10 юли 2020
  Последни новини