Музиканти и танцьори даряват концерт на Смолян в помощ на Атанаска

Изображение 1 от 4

    С  голям концерт в Смолян продължават благотворителните инициативи, с които се събират средства за лечението на Атанаска Тарашева. Днес от 19 часа на сцената на РДТ „Николай Хайтов” ще станем свидетели на поредния жест – изпълненията на прекрасни музиканти и танцьори.  

    В концерта участват родопският славей от Мистерията на българските гласове Златина Узунова, неподражаемата и свободолюбива певица от китна Тракия Илка Александрова,  царят на македонската песен Иван Дяков. „100 каба гайди”, Фолклорен квартет „Аглика”, клуб „Хоро”, талантите от Клуб за спортни танци „Фен 85” и ОДК допълват афиша.
    Ще ви представим и две млади певици, които са от Смолян , но досега не сме ги слагали толкова в прожектора. Те обаче ще грабнат сърцата на публиката. Това са 8-годишната Виктория Хаджиева и Константина Робова - едно съкровище, което заслужава международни сцени. Нека познаваме младите си таланти! Нека ги ценим и им помагаме! Както те помагат на Насето сега!

    Междувременно преди концерта пред театъра ще има базар, на който ще можете да си купите гривнички, изработени от Насето. А във фоайето на РДТ ще бъдат изложени картините, дарени от смолянски художници. Платната ще се предлагат на благотворителен търг.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини