Незабравими рок вечери на Ловеч парти фест

Тазгодишното издание на Lovech Party Fest зарадва рокаджиите с три рок вечери.

На 6 май 2009, ще се чуят първите акорди на музикалния фестивал в гр. Ловеч. Стартът съвпада с един от най-българските празници - Гергьовден. Това е причината, организаторите, да поканят за първата вечер две от най-българските групи на рока - Б.Т.Р. и Соларис. И двата бaнди участват за втори път на сцената на Ловеч феста.

През 2006 г. Б.Т.Р. се качват на една сцена със SLADE, а миналата година Соларис си дели стейджа с W.A.S.P.

Само десет дни преди съвместния концерт на Б.Т.Р с John Lawton (Uriah Heep) в Сърбия, мелодичният рок на групата обещава да влуди българските почитатели. Това което успяхме да разберем от Наско Пенев (вокал на Б.Т.Р.) е, че момчетата готвят изненади на феновете си, но са решили категорично да разкрият тайната си в Ловеч.

СОЛАРИС, както вече стана известно, ще представят новия си китарист, и сет от предстоящия им албум "Domain of Dreams".

DOKKEN, BONFIRE и KINGDOM COME ни готвят "Best of ..." микс. И трите банди-титани идват за първи път в България. От години феновете искат да ги слушат на живо и сега това се случва.

На 9 май, хард & хеви рокаджиите KINGDOM COME, възприемани още като наследници на музиката на LED ZEPPELIN, ще взривят града на Люляците. Освен хитовете, ще чуем и парчета от последния им албум "Magnified" (2009). В момента групата организира турне за представяне на новата си тава и България ще бъде една от спирките им. Същата вечер на сцената ще се качат и хард рокаджиите BONFIRE, популярни с величествените си и нежни рок-балади, заради които са наричани още германските BON JOVI.

10 май обещава да бъде също токова размазваща нощ. Ще се появят DOKKEN, легендарните американски рок класици, които свирят глем/хеър метъл. Те ще са подкрепени от Светльо&Тhe Legends. Техният Ска&Пънк ритъм стана емблематичен. В момента Светльо (а.с.а . Светльо Хиподилски), реализира една своя смела идея. Успя да събере Контрол, Хиподил и Ревю с Милена на съвместен концерт.

Още за изпълнителите програмата на концертите на Lovech Party Fest 2009 очаквайте на: http://www.lovechpartyfest.com/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини