Трима задържани с алкохол зад волана, други двама-без регистрация на возилото

Трима пияни зад волана и други двама без регистрация на автомобилите, задържа полицията през последните три дни в Смолянско.

На 25.08.2018г. в РУ- Златоград е започнато бързо производство срещу 39-годишен мъж от Златоград, който около 02.26 ч. е спрян за проверка на улица в Златоград. Тестът с дрегер показал, че той управлява автомобила с концентрация на алкохол в кръвта 1.79 промила. Водачът е отказал кръвна проба, задържан е за 24 часа.

Същия ден 37-годишен мъж от с.Сопотот, общ. Рудозем, е заловен да шофира пиян в Смолян. Проверката е направена около 01.30ч. до кръстовище „Мадански мост“ в областния град. Мъжът управлявал лек автомобил със смолянска регистрация, собственост на 20-годишен мъж от с. Рибница, с концентрация 1,73 промила алкохол. Водачът е отказал кръвна проба, задържан е за срок от 24 часа и срещу него е започнато бързо полицейско производство.

В неделя сутринта 54-годишен мъж от с.Борино също е задържан за управление на автомобил след употреба на алкохол. Той е бил проверен около 10.40 ч. в селото, а тестът показал, че шофира товарен автомобил „УАЗ“, след употреба на алкохол с концентрация 1,95 промила. Водачът е отказал кръвна проба, задържан е за срок от 24 часа. 

Полицията в Девин започна бързо производство срещу мъж на 56 години от с. Гьоврен, който е управлявал лек автомобил „ГАЗ“, нерегистриран по съответния ред.

27-годишен мъж от Пловдив пък е спипан в с. Борино да управлява мотоциклет, който също не бил регистриран и срещу него е образувано бързо производство.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини