Областният управител на Смолян за празника на полицията: Нека благодарността на обществото ви мотивира в професията!

Уважаеми комисар Димов, уважаеми служители в структурите на МВР,

В Деня на Свети Архангел Михаил – символ на реда, властта и законността, своя професионален празник отбелязва Българската полиция!

Използвам случая да ви поздравя по този повод, но най-вече да изразя своето уважение и признателност към вашите ежедневни усилия за осигуряване на обществения ред и спокойствието, както и следенето за спазване на правата и задълженията, гарантиращи свободата на българските граждани!

Изказвам най-искрените си благодарности към служителите в структурите на МВР в област Смолян за това, че успяват да противодействат успешно на престъпността в региона и да я задържат на едни от най-ниските нива за страната! Поздравявам ви и за множеството спечелени отличия от републикански и международни състезания! Високият ви професионализъм и всеотдайността в изпълнение на служебния дълг гарантират сигурност и спокойствие на обществото, а в днешни дни това са едни от най-важните предпоставки, определящи качеството на човешкия живот!

Приемете най-искрените ми пожелания за здраве и благоденствие за вас и семействата ви! Нека дежурствата ви протичат безинцидентно, а благодарността и признателността на обществото да ви мотивират в изпълнението на високохуманната ви професия!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ, Областен управител на област Смолян

08 ноември 2018 г.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини