Възрастни хора от дома във Фатово гостуваха в общината, подариха сурвачка на кмета

Изображение 1 от 3

    Възрастни хора от Дома във Фатово посетиха общинската управа и поздравиха  кмета Мелемов с настъпването на Новата година. Група възрастни хора от Дома във Фатово, сред които и 83-годишната Ганет Чернева, благодариха на градоначалника за грижите към тях. „Благодарим Ви,  господин Мелемов. Много ни е хубава сградата и условията са прекрасни, а персоналът също много се грижи за нас. Желаем Ви от името на всички 83 домуващи щастлива и здрава Нова година и много успехи!”, пожела на градоначалника Ганет.

     От името на хората, които прекарват старините си в Дома, тя отправи и молбата да се обособи зала, където да се събират всички заедно и да празнуват различни поводи, както и да се ремонтира, където е необходимо пътя около Дома. Възрастната жена подари сурвачка на Мелемов, с която да сурвака първите мъже в държавата, за да помагат още повече на Смолян. 

    Кметът благодари на възрастните хора и каза, че ще направи, което  е необходимо, за да се чувстват добре и да не бъдат лишени от нищо. Той им пожела весело посрещане на Новата година и  да бъдат живи и здрави.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини