23 °C

"Невероятният каскадьор" - брилянтна черна комедия по Eurochannel

Изображение 1 от 3

  Той е истински анти-герой, пълен лузър и въплъщение на провала. Въпреки всичко това, всяко негово усилие е подплатено с такава смелост, достъпна за малцина. Добре дошли в света на Рон Гусенс, невероятният каскадьор, който иска да спаси брака си, инсценирайки изневяра. Което ще се окаже най-трудното предизвикателство в неговата кариера.

  Тази брилянтна черна комедия проследява Рон Гуусенс, докато той се превръща в интернет сензация и се опитва да преспи с красива и известна филмова звезда. Останал без работа и пропаднал от пиене, един ден той решава да да прескочи с колата си отварящ се мост. Каскадата му по чудо е успешна и става интернет сензация, Рон получава предложение за работа като ниско-бюджетен каскадьор, но той отказва – работата не е неговата страст.

  Личнияt живот на Рон е в окаяно състояние. Жена му изневерява и го зарязва заради постоянното му пиене.Той е лудо влюбен в нея и решава да се докаже пред нея, като приема работата като каскардьор. Тя е обещала да го приеме обратно, ако той успее да съблазни звездата от филма – Бо. Рон няма шанс да привлече известната и красива актриса, но животът му се променя с новата работа.

  Eurochannel ви кани на незабравими час и половина на смях и абсурдни ситуации с холандската комедия "Невероятният каскадьор" и приключенията на един забавен несретник, твърдо решен да съблазни една невероятно красива актриса!

  Невероятният каскадьор (Ron Goossens, Low Budget Stuntman, 2017)
  Холандия

  Четвъртък 10 Януари 2019, 18:35
  Вторник 15 януари 2019 18:35

  Участват: Тим Хаарс, Бо Мартен, Михаел Ромейн
  Режисьор: Стефан Хаарс, Флип Ван дер Куил
  Жанр: Комедия
  Рейтинг: 10

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 23.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат. Ще получите това, към което се стремите. Благоприятно развитие на здравословен проблем, ваш или на близък човек.
  23.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се изкушавайте от разпространението на клюки и каквито и да било интриги. Напълно контролирате положението и не е нужно да се забърквате в сплетни. Послушайте съветите на ваш близък и не се доверявайте на прекалено усърден доброжелател. За някои от вас се открива възможност за избор, към който винаги сте се стремили.
  23.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Положителна оценка за работата ви с хората, нуждаещи се от вас. Всичко това ще ви носи дивиденти, от които предстои да се възползвате. И занапред ще бъдете лидер на онези, които ви вярват и се вслушват в съветите ви. Амбициите ви са и за много повече. Работете и ще успеете.
  23.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ви предстои важна среща, за която трябва добре да се подготвите. Не оставяйте нещата на случайността, защото това може да ви изиграе лоша шега. В личен план ще останете много доволни от нещо, което партньорът ви е направил специално за вас. Посветете му част от времето си, тъй като със сигурност го заслужава.
  23.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят ще ви предложи вълнения и силни емоции. Ще останете приятно изненадани от човек, когото малко познават, но с добро отношение към вас. Подкрепата му ще ви мотивира да продължите усърдно в своята посока. Ако сте във ваканция ви очакват безгрижно време и много развлечения.
  23.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят е прекрасен за нови запознанства. Не се колебайте да говорите открито. Чарът ви е неустоим и дори да не прецените правилно ситуацията ще ви бъде простено. Не се увличайте в безсмислени спорове и не отдавайте твърде голямо значение на дреболиите.
  23.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
  23.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Толерантността и способността ви да разбирате човешката болка ще ви помогнат да се справите в деликатна ситуация. Ще се развълнувате от изненадата, която ви е приготвил скъп на сърцето ви човек. Любовно обяснение ще ви накара да се почувствате значими за някого и ще изпълни душата ви с нежни трепети.
  23.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
  23.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ръководейки се от разума и желанията си, ще постигнете повече. Ще изберете това, което преценявате като най-добро за вас и няма да сбъркате. Не пропилявайте времето си да убеждавате някого в правотата на мислите си, погрижете се за себе си, но и не оставяйте у другите усещане за отчужденост.
  23.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Всички около вас имат не по-малка нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения. Мислете преди да обещавате, дали сте в състояние да ги изпълните. Бъдете искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви, фалша не е вашия стил. И без да се оправдавате, поемете отговорността за постъпките си.
  23.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С деликатното си поведение ще си спечелите приятели и ще насочите развитието на натоварваща ситуация в положителна насока. Повече слушайте, по-малко говорете и се отнасяйте с уважение към мнението на хората около себе си. Ще срещате подкрепа от партньора си.
  23.09.2019
  Последни новини