Националът ни по биатлон Антон Синапов продаде на търг състезателни номера на световни състезатели, парите отново за болно детенце

Изображение 1 от 2

    Вчера спортистът Антон Синапов обяви края на третата си благотворителна инициатива в помощ на болно детенце, която организира продавайки стартови номера на състезатели. 25 годишният биатлонист от националния отбор обяви търга през декември 2018г, а в края на януари тази година благотворителната инициатива приключи с 1540 лв . в подкрепа на малкия Дани от Харманли. Сумата беше събрана от продажба с наддаване на 12 състезателни номера от световнат акупа по биатлон с автографи на знаменити спортисти, която биатлонистът от Чепеларе организира за трета поред година. Самият той съобщи вчера, че сумата е била преведена в сметката на Дани, а парите ще бъдат използвани за лечението му със стволови клетки в клиника в Истанбул.

    IBAN: BG36 UNCR 7000 1523 3171 04 BGN

    IBAN : BG95 UNCR 7000 1523 3171 09 EUR

    BIC : UNCRBGSF

    БАНКА : UniCredit Bulbank

    Титуляр : Йордан Свиленов Колев


    Със стартова цена от 40 лв. на търг бяха продадени 12 състезателни номера от световната купа по Биатлон с автографи на знаменити биатлонисти.
    Синапов обяви още, че детето вече има три направени вливки, но за да продължи лечението му трябват още средства и призова, всеки който желае да дари средства на дарителската банкова сметка на Дани.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини