19-годишен от Девин в ареста, носел неизвестен "наркотик"

При извършена снощи полицейска проверка, у 19-годишен младеж е открито вещество, което не е реагирало на никакъв наркотик. Проверката е извършена в района на девинското село Брезе около 21.00 часа. Зад волана на автомобила с хасковска регистрация бил 18-годишният В.Д. от Смолян. С него пътувал и 19-годишния С.С. от Девин, у когото е открита субстанцията. В чорапа му са намерени 1.84 грама топче от суха зелена тревна маса, която при направения полеви наркотест не реагира на наркотично вещество.
Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Девин. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. На намереното вещество е назначена химическа експертиза, а 19-годишният С.С. е задържан за срок от 24часа.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ку
    курито л
    1 0
    14:37, 7 мар 2019
    е как установиха че е марехоана като не реагира на теста и защо въобще са ги задържали? всеки има право да пълни чорапите си с каквото си иска! като е забранена лечебната тревичка децата ще се тровят с руските "бутикови" - химични заместители НАПЪЛНО ЛЕГАЛНО!
Последни новини