Красота и меланхолия ще покаже в новата си изложба фотографът Мартин Гунчев от Смолян

    "Портрети" е четвъртата самостоятелна изложба на фотографа с творчески търсения в света на чувствата и човешките отношения

    Млад фотограф от Смолян ще открие изложба в залата на Държавен архив в областния град на 11 март. Това е четвъртата самостоятелна фотоизложба на 29 годишния Мартин Гунчев, който ще покаже пред публиката на родния си град новите си творби.

    Участвал е в близо 20 изложби съвместно с други артисти, а фотографията за него е повече от хоби. Младежът е възпитаник на ПМГ „Васил Левски“ в Смолян, учил е екранни изкуства и инженерен дизайн в София. „Винаги съм работил други неща, не съм се издържал със снимане. Но лично за мен снимането е усещане повече от хоби. А когато снимам, влагам страшно много от себе си... енергия, мисли, чувства, както е при всяко изкуство.“, казва Мартин, който се занимава основно с портретна фотография от 2006 година.

    Новата му изложба, която ще се открие в понеденик, не изневерява на портретния жанр и търсения. „В портретите, които ще бъдат показани, както и в цялостната ми работа, визуално отражение намират красотата и меланхолията породени от отчуждението и самотата. Откриването ще е на 11 март (понеделник) от 17:30 ч., а портретите ще останат в залата на "Архива" до 25 март тази година, така че заповядайте!, казва Мартин Гунчев.

    Щиляна Чакърова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини