Младежи с коли и мотори събраха над 2800 лв. за лечението на малкия Виктор

Изображение 1 от 4

    Сумата от 2813,40лв. беше събрана само за ден на благотворително автопарти в неделя на 24 март на полигона в село Серафимово. Организаторите от групата Смолян ауто благодарят на всички любители на майсторско шофиране на автомобили и мотори, които се включиха в инициативата.

    За пореден път доказахме че ние , автомобилните ентусиасти сме хора с огромни сърца и сме готови да се отзовем и да помогнем на всеки!
    Главните организатори на събитието – Диан Кинанев, Любо Гайдаров и Дим, благодарят на всички участвали в събитието, както и на Smolyan Riders и Sofia Riders, които подпомогнаха организирането на събитието.

    Средствата ще бъдат дарени на 4 годишния Виктор Иванов от Златоград, който за да проходи трябва да премине през скъпоструващо лечение и рехабилитация, непосилни за семейството му.  Младежите с коли и мотори от Смолян и региона не за пръв път организират подобно събитие с благотворителна цел, а за лечението на момченцето от Златоград е отворена и дарителска сметка, в която всеки желаещ да помогне може да дари средства.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини