За пръв път Смолян е домакин на Национален турнир по спортни танци

Изображение 1 от 2

    Смолян ще бъде домакин на Национален турнир по спортни танци и Купа България на 6 април, а подобно състезание се организира за първи път в нашия град. Красивата надпревара ще се проведе в Спортна зала “Величко Чолаков” с начален час - 10.00 ч. и се организира от СК "Фен-85", под патронажа на община Смолян.  В турнира участват почти всички негови състезатели” , посочи ръководителката на СК "Фен-85" Юлия Порязова, като се очаква да участват над 100 деца от Смолян и областта.

    Публиката ще се наслади на танцовите умения на  най- добрите двойки в България. Те ще бъдат оценявани от съдии от цялата страна. „Очакваме много хора от цяла България да посетят Смолян и сме се постарали да направим запомнящ се турнир. От четири месеца се подготвяме за това събитие, което се провежда под патронажа на община Смолян, без чиято подкрепа нямаше как да успея да направя толкова голяма организация.”, коментира Порязова.

    „Очакваме най- добрите двойки да гостуват в нашия град и да ни потопят в магията на танца. Този турнир е съвкупност от работа в екип и ще бъде едно от най- красивите събития  в Смолян.  

    Входът за публиката е свободен.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини