Илияна от Златоград стана „Лауреат“ с пълен отличен на Националната олимпиада по Български език и литература

    Ученичка от Златоград стана лауреат на Националната олимпиада по Български език и литература. Гимназистката от СУ „Антим I“ в родопския град Илияна Станчева е получила оценка „Отличен 6.00“ на националния кръг на олимпиадата по БЕЛ и е удостоена със званието „Лауреат“ за блестящото си представяне.

     Съучениците на Илияна я посрещнаха днес в класната стая с аплодисменти, поздравления и искрена радост, а преди това, в учителската стая, талантливата девойка беше аплодирана от преподавателите в учебното заведение.

    „Днес ти ни дари огромна радост и удовлетворение от това, че сме учители. Бъди здрава и все така устремена и успяваща! Поздравления за родителите – Искра и Любчо Станчеви! Поздравления за учителя ѝ по БЕЛ още от 5 клас – Невена Джамбазова! Благодарим ви за емоциите и гордостта, с която ни заредихте!, заявиха от училището в родопския град. Специални поздравления учебното заведение и колектива получи от старши експерта по БЕЛ – Мария Сотирова и началника на РУО Смолян – Мария Семерджиева.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини