Бал на спортиста и лична среща със спортни звезди на Родопите организира Община Чепеларе

Община Чепеларе организира Благотворителен бал на спортиста, на който освен забавление и лична среща на гостите с най-изявените спортисти, както и с младите надежди на Чепеларе и техните треньори, ще могат да участват с дарения за развитие на спорта.

Срещу закупена покана от 20 лв., половината от която е за благотворителната кауза, присъстващите ще могат да се срещнат Екатерина Дафовска, Радослав Янков, Антон Синапов, Димитър Герджиков и Стоян Андреев.
По време на събитието ще може да участвате в томбола, като закупите билети на стойност 5 лв. и шанса да спечелите някоя от големите и атрактивни награди, които са осигурени изцяло от дарители, обявиха организаторите от Община Смолян и допълват, че покани могат да бъдат закупени от Туристически информационен център – Чепеларе, стая № 10 в сградата на Община Чепеларе или на място преди събитието.
Събраните парични средства от даренията и томболата са за подпомагане на спортните клубове, занимаващи се с активна спортна дейност на територията на Община Чепеларе.

Събитието ще се състои на 17 май от 19.30ч. в нощен бар „Вавилон“ в Чепеларе.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини