8 °C

Организират благотворителна кампания за лечението на Ицо Брадата, поетеса от Смолян дарява приходите от книгите си

  Смолянчани организират благотворителна инициатива за своя съгражданин Христо Христов, известен сред смолянчани с артистичния прякор Ицо Брадата. За благотворителната кауза в социалната мрежа Фейсбук вече има страница: Благотворителна инициатива за Ицо Брадата - https: //www. facebook.com/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%98%D1%86%D0%BE-%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-338618296807389/?__tn__=K-R&eid=ARA06Zzna2NvYar7mZTQ4iCUYmbLWW5UspPAXaTL3_cYhMCnD8zfL-P90cKwf4ce3x3aIWKBJtT0hMCQ&fref=mentions

  Все повече хора разбират за спешната нужда от предоперативно лечение, операции за смяна на двете тазобедрени стави и следоперативно лечение и се включват в инициативата. Една от тях е Екатерина Глухова от Смолян, млада майка на две деца, която пише и сама издава книгите си.  Тя обяви, че всеки, който желае да закупи книгите ѝ, може да преведе сумата по Сметката, в която се събират пари за Ицо Брадата. Съвсем скоро сърцатата млада жена беше гост на еТВ и СмолянБГвести,  представихме я новините – http: //www. smolyan. bgvesti.net/videos/203358/zashcho-sled-dzhda-edna-mlada-mayka-buduva-po-tseli-noshchi-i-kak-se-stava-geroinya-v-lyuboven-roman

   Тя посочва и посочва и цената на стихосбирките:
  „След Дъжда“ – 13, 00лв.
  „Бели Петна“ – 7, 00лв.
  „На Ръба“ – 7, 00лв.
  В комплект трите книги са 22, 00лв. , а смолянчанката обяви, че ще изпраща книги само след показан документ за превод, а при въпроси можете да ѝ пишете на лични съобщения в социалната медия. Тя допълва, че в офиса на ул. „Полковник Дичо Петров“ 15 в Смолян е поставена кутя за събиране на средства за Ицо Брадата, а срокът е до 15. 07. 2019г.  

  Ицо има сериозно съпътсващо заболяване – Венозна недостатъчност, което допълнително усложнява състоянието му.  Необходимата сума е 20, 000 (двайсет хиляди) лева, за целта всеки, който желау да помогне, може да го направи на посочената сметка.

  Тя е откритата на името на сина му Иван, тъй като за Ицо предстои дълъг престой в болница, а така винаги ще бъде възможно да се реагира максимално бързо от страна на семейството му по отношение на финансовите дела.

  Банкова сметка в лева, титуляр:

  Иван Христов Иванов
  УниКредит Булбанк
  IBAN: BG63UNCR70001523607036

  Сметката е в лева, но не е проблем, ако преводът е в друга валута. Банката превалутира по курса на деня и в банковата сметка постъпва еквивалентът в лева. Семейството на Ицо благодари на всички, които помагат сега или ще се включат в благотворителната инициатива.

  Щиляна Чакърова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   За
   Захари
   0 0
   23:26, 28 юни 2019
   Успех и бързо оздравяване, Ице!

  Още новини

  Хороскоп за 13.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Динамичното развитие на проблемите ще ви постави в непривична ситуация. Мислете гъвкаво и не залитайте в крайности. С колегите не бива да споделяте всичките си вълнения. Ще предизвикате негативни обрати, от каквито нямате нужда сега. Обърнете внимание на семейството си. Там ще получите топлината, която ви липсва в живота.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Денят е благоприятен за бизнеса ви, не спирайте да работите, особено, ако договореностите ви са свързани със срокове и конкретни ангажименти. Споделяйте намеренията и чувствата си с човека до вас, това ще ви сближи повече и даде сили да се справите с всичко, без да усещате умората и напрежението.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Хубав и запомнящ се ден за представителите на знака. Всичко се получава дори по добре, отколкото сте го искали. Има от какво да сте удовлетворени. Чувствате се уверени и щастливи с пътя, който сте избрали. Близките ви много ви помагат в това отношение. Окончателно отпадат неизвестните около предстоящо пътуване в чужбина.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще бъдете еднакво активни в много посоки, защото сте в добра форма. Деловите представители на знака ще решават административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Отношението на другите към вас ще повиши собствената ви увереност и ще повярвате в творческите си и професионални възможности. Възползвайте се от момента.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Без излишен шум, целенасочено и не без доза самочувствие ще следвате програмата си. Очакванията ви са реални, скоро ще се поздравите с постигнати резултати, подобряващи позициите ви и не на последно място доходите. Привлечени сте от славата и колкото и да съзнавате, че е преходна не спирате да я желаете.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Успешно ще решите проблем, възпрепятствал досегашните ви отношенията с интимния партньор или друг близък човек. Атмосферата ще стане по-приятна, ако не бъдете толкова припрени в изискванията си. Всеки има нужда от лично пространство, не натрапвайте своето. Стресът от деня компенсирайте в тиха, романтична обстановка вечерта.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Починете си и оставете настрана всички ангажименти, които могат да бъдат отложени. Притеснявате се излишно относно развитието на професионален въпрос, всичко ще приключи далеч по-лесно и по-скоро. Близък човек ви зарежда с настроение. Въодушевявате се от възможност, която откривате за двама ви.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вслушайте се във вътрешния си глас и хоризонтите ще се отворят за вас. Прозорливостта ви ще се окаже полезна – нужна ви е повече свобода и финансова независимост. Здравословен проблем ще продължи да ви създава напрежение и е крайно време да отделите повече от времето си за себе си.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможни са затруднения в общуването, но бързо ще влезнете в общия тон и ще подобрите отношението си към детайлите. С цената на повече усилия ще намерите правилното решение на проблем, който ви притеснява. Настроението и самочувствието ви ще се подобрят от новостите, които предстои да научите.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Повечето от делата, които движите ще се развиват според очакванията и вложената в тях енергия. Успехите ви ще зависят най-вече от прецизиране на детайлите, в което по-добри от вас няма. Денят не е подходящ за започване на нови професионални задачи, за сметка на това ще бъдете вдъхновени за начало на нова интимна връзка.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешният ден ви предлага разнообразни възможности. За онези от вас, за които денят е работен ще има предостатъчно възможности за изява. Не се колебаете да излагате твърдо мнението си и сте готови да понесете последствията от тази си смелост. Имате шанса да възстановите добрите си взаимоотношения с човек, на когото държите. Не го пропускайте.
  13 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Усилията ви често остават неоценени, но не се чувствайте онеправдани, света ви възприема добре. Вярвайте, това, което очаквате ще дойде скоро. Бъдете търпеливи и продължавайте в същия дух. Радостни събития ще подобрят настроението ви и ще ви заредят с позитивна енергия.
  13 ное 2019
  Последни новини