Организират благотворителна кампания за лечението на Ицо Брадата, поетеса от Смолян дарява приходите от книгите си

  Смолянчани организират благотворителна инициатива за своя съгражданин Христо Христов, известен сред смолянчани с артистичния прякор Ицо Брадата. За благотворителната кауза в социалната мрежа Фейсбук вече има страница: Благотворителна инициатива за Ицо Брадата - https: //www. facebook.com/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%98%D1%86%D0%BE-%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-338618296807389/?__tn__=K-R&eid=ARA06Zzna2NvYar7mZTQ4iCUYmbLWW5UspPAXaTL3_cYhMCnD8zfL-P90cKwf4ce3x3aIWKBJtT0hMCQ&fref=mentions

  Все повече хора разбират за спешната нужда от предоперативно лечение, операции за смяна на двете тазобедрени стави и следоперативно лечение и се включват в инициативата. Една от тях е Екатерина Глухова от Смолян, млада майка на две деца, която пише и сама издава книгите си.  Тя обяви, че всеки, който желае да закупи книгите ѝ, може да преведе сумата по Сметката, в която се събират пари за Ицо Брадата. Съвсем скоро сърцатата млада жена беше гост на еТВ и СмолянБГвести,  представихме я новините – http: //www. smolyan. bgvesti.net/videos/203358/zashcho-sled-dzhda-edna-mlada-mayka-buduva-po-tseli-noshchi-i-kak-se-stava-geroinya-v-lyuboven-roman

   Тя посочва и посочва и цената на стихосбирките:
  „След Дъжда“ – 13, 00лв.
  „Бели Петна“ – 7, 00лв.
  „На Ръба“ – 7, 00лв.
  В комплект трите книги са 22, 00лв. , а смолянчанката обяви, че ще изпраща книги само след показан документ за превод, а при въпроси можете да ѝ пишете на лични съобщения в социалната медия. Тя допълва, че в офиса на ул. „Полковник Дичо Петров“ 15 в Смолян е поставена кутя за събиране на средства за Ицо Брадата, а срокът е до 15. 07. 2019г.  

  Ицо има сериозно съпътсващо заболяване – Венозна недостатъчност, което допълнително усложнява състоянието му.  Необходимата сума е 20, 000 (двайсет хиляди) лева, за целта всеки, който желау да помогне, може да го направи на посочената сметка.

  Тя е откритата на името на сина му Иван, тъй като за Ицо предстои дълъг престой в болница, а така винаги ще бъде възможно да се реагира максимално бързо от страна на семейството му по отношение на финансовите дела.

  Банкова сметка в лева, титуляр:

  Иван Христов Иванов
  УниКредит Булбанк
  IBAN: BG63UNCR70001523607036

  Сметката е в лева, но не е проблем, ако преводът е в друга валута. Банката превалутира по курса на деня и в банковата сметка постъпва еквивалентът в лева. Семейството на Ицо благодари на всички, които помагат сега или ще се включат в благотворителната инициатива.

  Щиляна Чакърова

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   За
   Захари
   0 0
   23:26, 28 юни 2019
   Успех и бързо оздравяване, Ице!

  Още новини

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
  19 сеп 2020
  Последни новини