Анджелина Джоли омагьосва в новия трейлър на "Господарката на злото 2"

Този октомври режисьорът Йоахим Рьонинг е решил да надхвърли очакванията на зрителите и да разгърне сюжета в продължение на феномена на "Дисни" "Господарката на злото". Основна роля отново изпълнява актрисата Анджелина Джоли, която играе централната роля и в първия приказен филм. 
 
Нов трейлър на дългоочакваната продукция "Господарката на злото 2" показва още повече зрелищни сцени и безмилостна надпревара за господство, сила и… сърцето на принцеса Аврора. Има сблъсък между две силни жени, готови на всичко, за да бъдат обичани и ценени като майки на красивата принцеса. Сблъсъкът ще се превърне в "ябълката на раздора".

Злата орисница Злодеида и кралица Ингрит влизат в зловеща битка, която ще разтресе целия магически свят и ще разкрие, че Злодеида не е единствената от своя вид, което надали ще доведе до нещо добро. Любовта между Аврора и принц Филип е обречена на тежки изпитания, а магията ще властва като невидима покривка над всички съдби в кралството.

Вълнуващ саундтрак и внушителна картина ни очакват в продължението на хита "Господарката на злото" с Анджелина Джоли от 2014 година. Актрисата отново се превъплъщава в ролята на злата орисница Злодеида, а в ролята кралица Ингрит влиза носителката на "Златен глобус", номинираната за награда "Еми" и трикратно номинираната за "Оскар" Мишел Пфайфър. 

Ел Фанинг също се завръща като принцеса Аврора.

Във филма участие ще вземат и номинираният за "Златен глобус" Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн, Робърт Линдзи, Сам Райли в ролята на верния помощник на Злодеида Диавал и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип.
 
Дали любовта ще възтържествува, а злото ще си отиде безвъзвратно, както все пак сме свикнали да завършват приказките? Или грандиозният сблъсък ще погуби хармонията в кралството завинаги, както често се случва в реалността? Ще разберем с дългоочакваното приключение "Господарка на злото 2" от 18 октомври в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: http://www.manager.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини