Премиерите по FOX Life и FOX Crime през август

Без думи - сезон 3
8 август, от понеделник до четвъртък @ 21:00 ч.
Премиера за България

Мая Димео е майка, която би направила всичко за съпругa си Джими и децата си Рей, Дилан и Джей Джей, който страда от церебрална парализа. 

В началото на трети сезон на тази забавна и сърдечна човешка история, Мая осъзнава, че децата порастват доста по-бързо от очакваното. Скоро синът ѝ Джей Джей ще замине да учи в колеж и това ще ѝ отвори доста свободно време, което е решена да използва, за да се фокусира върху другите си деца – Рей и Дилан.

Участват:
Мини Драйвър като Мая Димео
Джон Рос Бауи  като Джими Димео
Седрик Ярбро като Кенет Клемънтс
Мейсън Кук като Реймънд Димео - Рей
Мика Фаулър като Джими Димео - Джей Джей
Кайла Кенеди като Дилън Димео


Американска съпруга - сезон 3
8 август, четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Кейти Ото е непримирима и уверена съпруга и майка на три деца, на която ѝ се налага да свикне с живота в богато градче Уестпорт, Кънектикът свърталище на снобари, „перфектни“ майки и техните „перфектни“ деца.

В нейния съвършено несъвършен свят, Кейти не е сама. Там е и съпругът ѝ Грег Ото, който винаги я подкрепя по всевъзможни начини, най-голямата им дъщеря Тайлър, която перфектно се вписва в обстановката в Уестпорт и е поела по „перфектния” си път, синът им Оливър, който има една единствена цел в живота – да стане богат, и най-малката им дъщеря - Ана-Кат, която има нужда от помощ и наставления, за да не свърши като всички останали. 

Кейти има също и своите най-добри приятелки – Анджела и Дорис, които винаги я съветват и ѝ помагат да стои здраво стъпила на земята. Въпреки всички свои недостатъци, Кейти иска само най-доброто за семейството си и е готова да се бори със зъби и нокти за него. 

Участват:
Кейти Миксън като Кейти Ото 
Дидрих Бадер като Грег Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулиа Бътърс като Ана-Кат Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото
Али Уонг като Дорис
Карли Хюс като Анджела

FOX CRIME

Тандем, Сезон 3
3 август, събота – неделя @ 23:00 ч.
Премиера за България

Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ѝ се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролируем. Първият ден на новата работа обикновено би бил още един нормален ден в полицията, само че тя и новият ѝ колега са самотни родители с по едно дете, наскоро разведени... един от друг.

Участват:
Астрид Вейлон като Леа Солер
Стефан Бланкафорт като Пол Маршал

Шекспир и Хатауей: Частни детективи, Сезон 1
11 август, събота – неделя @ 16:10 ч.
Премиера за канала

Частният детектив Франк Хатауей винаги е работил сам. Напоследък обаче Франк не се справя добре с живота – не е във форма и има финансови проблеми с фирмата си – и затова му е нужен партньор. Първоначално, без да осъзнава, той го открива в лицето на бившата фризьорка Лу, която е изключително отворена и комуникативна личност. Все пак впоследствие двамата се събират, за да сформират един твърде необичаен и забавен детективски тандем. Скоро двамата разбират, че не всичко е толкова тихо и спокойно в малкия им град. Кметът е убит, по улиците бродят отмъстителни любовници, а един трик на фокусник завършва със смъртен случай. Добре дошли в Стратфорд на Ейвън, където дребните престъпници се заплитат в сложни драми.

Участват:
Марк Бентън като Франк Хатауей
Джо Джойнер като Луела Шекспир

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини