Малки и големи безплатно учат в школата по китайска медицина, изкуство и език в Момчиловци

Изображение 1 от 3

    За трета поред година в Момчиловци ще има уроци по китайски за всички желаещи, без ограничение на възрастта им, обяви Сийка Суркова, кмет на смолянското село, което от години има тесни връзки с Китай.

    „От 5 август до 1 септември т.г. стартира обучение по китайски език и култура, като за трети пореден път две съвършено различни култури намират пресечна точка в родопското село. Курсът е отворен за всеки, който желае, без значение от възрастта и местожителството и е безплатен за участниците.“, обясни кметът.


    Освен уроци по китайски език за малки и големи, заниманията ще включват литературен клуб и културни лекции, китайска гимнастика и принципи на китайската медицина, както и
    уъркшоп – китайска живопис и калиграфия, практическо приложение на Фън Шуей в България, както и прожекции на китайски филми.

    Желаещите могат да се запишат за участие в Кметство в с. Момчиловци, на тел.03023 22-77, както и да изберат предпочитаното занимание от програмата и да посетят Туристическия център, където ще се провеждат.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини