Прокуратурата пусна файлове от папката на Кристиян „Ne se chistiiiii“

По повод протеста на Апелативната специализирана прокуратура за определените мерки за неотклонение „парична гаранция“ на собственика на „ТАД груп“ Иван Тодоров и с разрешение на наблюдаващия прокурор, от обвинението предоставиха на медиите части от доказателствения материал, събран в хода на разследването.

В стоп кадрите от записи на камери за видеонаблюдения от офиса на фирмата, в която работи, на компютъра на Кристиян Бойков и телефона му,  са заличени данни, факти и обстоятелства, които могат да навредят на интересите на трети страни,  изчистени са и нецензурни думи и изрази, уточниха от държавното обвинение.

В хода на разследването е установено, че има неуспешни опити за нерегламентиран достъп до 49 търговски дружества.
Относно личните данни на магистрати, такива са събирани основно за прокурори и следователи, а папката е със заглавие: „Ne se chistiiiii“.

Разпратени за публикуване са и част от  свидетелските показания, които ще бъдат представени в цялост на Специализирания наказателен съд, като това:

„Но все пак броят на клиентите е недостатъчен, затова не съм сигурен кой го предложи – И. или К., част от политиката на фирмата за набиране на клиенти да бъде тестването на сайтове  на различни дружества без тяхно знание и впоследствие да ги набират като клиенти. Тази политика на фирмата се коментираше постоянно в офиса основно между И. и К., като двамата си говореха, че трябва да се изготви списък с най-големите български сайтове, които да бъдат тествани без знанието на техните собственици, като след това бъда привлечени като клиенти.“

Действията по разследването продължават.

Файлoвете, предоставени от прокуратурата:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Pi
    Pieces of shit
    4 -2
    14:52, 1 авг 2019
    Да ги еб*т и двамата и тва е, шибани боклуци
  • 2
    За
    засегнат
    0 0
    07:17, 2 авг 2019
    11та снимка ....
    Голямо доказато..

Още новини

Последни новини