Смолянските кметове отговарят на най-неудобните зрителски въпроси

Изображение 1 от 5

    Тази вечер на „горещия стол“ е кметът на Девин Красимир Даскалов. За „десерт“ – Николай Мелемов. Въпросите ви към него очакваме до 15-ти септември

    Смолянбгвести и еТВ стартира излъчването на новото си публицистично предаване „Питай кмета“. Проектът е реализиран по читателска идея и въпроси. Почти два месеца екипът на двете медии събира и най-неудобните ви въпроси. Без заобикалки водещата на предаването Анелия Веселинова ги зададе на управниците на десетте смолянски общини.

    В предаването активно участие вземат жителите на общинските центрове, които в анкета оценяват работата на местната управа през последните четири години, споделят как живеят и какви са основните им проблеми.
    В рубриката „Опозицията пита“ въпросите си към кметовете задават остриетата на опозицията по места.

    Излъчването на всеки брой ще стане поетапно в мултимедията на сайта СмолянБгвести до началото на местните избори.

    Още тази вечер на „горещия стол“ може да гледате кмета на Девин Красимир Даскалов.

    Какво свърши и какво не свърши девинският градоначалник? В какво финансово състояние оставя преди изборите общината? Кое наложи тегленето на кредит малко преди края на мандата му? Спази ли основното си предизборно обещание от преди четири години, а именно да стабилизира болницата? Защо в лечебното заведение още се топлят с конвекторни печки? Угаждал ли е Даскалов на местен бизнесмен? Помагал ли е на фирмата на съпругата си да се снабди с най-добрия дървен материал от общината? Управникът на Девин отговаря и на ваши въпроси, свързани с пещерата „Дяволско гърло“ и стопанисването ѝ от роднини на зам.-кмета Владимир Солаков. Какви проблеми поставиха пред него девинчани, кои са най-големите критики към него от опозицията, ще видите зададени от Диана Чаушева, общински съветник от БСП.

    Следващият, който ще отговаря на въпросите, зададени от Анелия Веселинова, е кметът на Чепеларе Славка Чакърова.
    „За десерт“, малко преди старта на предизборната кампания, пред камерата ще застане кметът на Смолян Николай Мелемов. Въпросите към него ще очакваме до 15.09.2019 г. Очакваме ги на еTV_kmeta@abv.bg или на оffice@smolyan.escom.bg.

    Може да ни пишете и на страницата ни в социалната мрежа: https://www.facebook.com/Smolyan.Bgvesti.NET/, както и на съобщения в профила на сайта във Фейсбук: https://www.facebook.com/smolyan.bgvesti

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини