10 °C

Смолянските кметове отговарят на най-неудобните зрителски въпроси

Изображение 1 от 5

  Тази вечер на „горещия стол“ е кметът на Девин Красимир Даскалов. За „десерт“ – Николай Мелемов. Въпросите ви към него очакваме до 15-ти септември

  Смолянбгвести и еТВ стартира излъчването на новото си публицистично предаване „Питай кмета“. Проектът е реализиран по читателска идея и въпроси. Почти два месеца екипът на двете медии събира и най-неудобните ви въпроси. Без заобикалки водещата на предаването Анелия Веселинова ги зададе на управниците на десетте смолянски общини.

  В предаването активно участие вземат жителите на общинските центрове, които в анкета оценяват работата на местната управа през последните четири години, споделят как живеят и какви са основните им проблеми.
  В рубриката „Опозицията пита“ въпросите си към кметовете задават остриетата на опозицията по места.

  Излъчването на всеки брой ще стане поетапно в мултимедията на сайта СмолянБгвести до началото на местните избори.

  Още тази вечер на „горещия стол“ може да гледате кмета на Девин Красимир Даскалов.

  Какво свърши и какво не свърши девинският градоначалник? В какво финансово състояние оставя преди изборите общината? Кое наложи тегленето на кредит малко преди края на мандата му? Спази ли основното си предизборно обещание от преди четири години, а именно да стабилизира болницата? Защо в лечебното заведение още се топлят с конвекторни печки? Угаждал ли е Даскалов на местен бизнесмен? Помагал ли е на фирмата на съпругата си да се снабди с най-добрия дървен материал от общината? Управникът на Девин отговаря и на ваши въпроси, свързани с пещерата „Дяволско гърло“ и стопанисването ѝ от роднини на зам.-кмета Владимир Солаков. Какви проблеми поставиха пред него девинчани, кои са най-големите критики към него от опозицията, ще видите зададени от Диана Чаушева, общински съветник от БСП.

  Следващият, който ще отговаря на въпросите, зададени от Анелия Веселинова, е кметът на Чепеларе Славка Чакърова.
  „За десерт“, малко преди старта на предизборната кампания, пред камерата ще застане кметът на Смолян Николай Мелемов. Въпросите към него ще очакваме до 15.09.2019 г. Очакваме ги на еTV_kmeta@abv.bg или на оffice@smolyan.escom.bg.

  Може да ни пишете и на страницата ни в социалната мрежа: https://www.facebook.com/Smolyan.Bgvesti.NET/, както и на съобщения в профила на сайта във Фейсбук: https://www.facebook.com/smolyan.bgvesti

   

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 15.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си. По този начин ще затвърдите мнението за себе си, като за праволинейни и коректни хора. Не пренебрегвайте почивката си.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Прекарайте този ден почивайки активно т.е. движете се, като по този начин изчиствате съзнанието си от мисли и тревоги. Движението ще се отрази благоприятно и на физическата ви форма, която напоследък е доста пренебрегвана от ваша страна.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не разгласявайте претенциите си към ваши длъжници или пък запазете в тайна начинанията, които възнамерявате да предприемете в близките дни. Има голяма вероятност някой от хората около вас макар и несъзнателно да ви попречи и доста да ви забави. Ще ви е трудно да се справите сами с голямото натоварване, което ви очаква днес, за това потърсете подкрепата на близките си.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чуден ден за вас и семейството ви. Спокойствието у дома е ненакърнимо и дори саркастичните ви забележки не могат да го развалят. Приемете професионалните предизвикателства с високо вдигната глава и разбийте конкуренцията, вие сте по-добрите.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Умеете правилно и акуратно да координирате дейността на много хора. Но не изпадайте в крайности, защото всичко може да свърши зле. Някои от вас ще започнат интимна връзка, която може да прерасне в нещо по-сериозно. Вие ще прецените как да действате съобразно личните си усещания.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Много от вас вече обмислят коледната си ваканция. Добрите ви финансови резултати напоследък, ще ви позволят да правите плановете си по-свободно. Консултирайте се все пак с близките си и не ги поставяйте пред свършен факт.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Забавете темпото, похвално е, че имате желание за работа, но не прекалявайте. Прекалено много отговорности изтощават и без да се усетите, ще се почувствате отегчени от всичко. Работете за физическата си форма, тя ще допълни самочувствието ви. Познания, получени от интернет или други информационни източници ще ви подтикнат към нов бизнес.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще се нуждаете от услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Поправете отношението си и ще останете всички доволни. Правете добро и ще срещате признателност и радост в очите на хората. Ще се почувствате привлечени от нова личност и в душата ви ще заискри пламъчето на любовта.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес сте настроени дружелюбно към всички, затова и денят ви ще мине приятно в разговори и ленива почивка. Отдавна имате нужда от разтоварване, така че се насладете напълно на свободния ден. Предотвратявайте всякакви конфликти. Не допускайте дреболии да развалят почивката ви. Посветете й се напълно.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ви очакват приятни емоции, тъй като сте заобиколени от хора, които обичате и се чувствате наистина добре. С каквото и да се заемете, вършите го докато не останете удовлетворени от резултата. Привлечени сте от личност, която също не е безразлична към вас. В най-скоро време ще ви се отдаде възможност да действате по-активно.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Непременно отделете време за отмора, защото денят е подходящ за вътрешен живот, пречистване и осмисляне. Заредете се с положителни емоции и сила за утре. Бъдете сами, но не самотни, и не изпадайте в меланхолия. Не бъдете раздразнителни и се въздържайте от критика към хората около вас. Ако се заемете с духовни практики, у вас може да се оформят оригинални идеи, които ще намерят място в ежедневието ви.
  15 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Повечето от вас днес ще трябва да се заемат с домашните задължения. Честите ви отсъствия са натрупали куп неотложни задачи. Отделете време за лични занимания или спорт. Помогнете на близките си. Можете много да облекчите положение им. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви днес.
  15 дек 2019
  Последни новини