Смолянските кметове отговарят на най-неудобните зрителски въпроси

Изображение 1 от 5

  Тази вечер на „горещия стол“ е кметът на Девин Красимир Даскалов. За „десерт“ – Николай Мелемов. Въпросите ви към него очакваме до 15-ти септември

  Смолянбгвести и еТВ стартира излъчването на новото си публицистично предаване „Питай кмета“. Проектът е реализиран по читателска идея и въпроси. Почти два месеца екипът на двете медии събира и най-неудобните ви въпроси. Без заобикалки водещата на предаването Анелия Веселинова ги зададе на управниците на десетте смолянски общини.

  В предаването активно участие вземат жителите на общинските центрове, които в анкета оценяват работата на местната управа през последните четири години, споделят как живеят и какви са основните им проблеми.
  В рубриката „Опозицията пита“ въпросите си към кметовете задават остриетата на опозицията по места.

  Излъчването на всеки брой ще стане поетапно в мултимедията на сайта СмолянБгвести до началото на местните избори.

  Още тази вечер на „горещия стол“ може да гледате кмета на Девин Красимир Даскалов.

  Какво свърши и какво не свърши девинският градоначалник? В какво финансово състояние оставя преди изборите общината? Кое наложи тегленето на кредит малко преди края на мандата му? Спази ли основното си предизборно обещание от преди четири години, а именно да стабилизира болницата? Защо в лечебното заведение още се топлят с конвекторни печки? Угаждал ли е Даскалов на местен бизнесмен? Помагал ли е на фирмата на съпругата си да се снабди с най-добрия дървен материал от общината? Управникът на Девин отговаря и на ваши въпроси, свързани с пещерата „Дяволско гърло“ и стопанисването ѝ от роднини на зам.-кмета Владимир Солаков. Какви проблеми поставиха пред него девинчани, кои са най-големите критики към него от опозицията, ще видите зададени от Диана Чаушева, общински съветник от БСП.

  Следващият, който ще отговаря на въпросите, зададени от Анелия Веселинова, е кметът на Чепеларе Славка Чакърова.
  „За десерт“, малко преди старта на предизборната кампания, пред камерата ще застане кметът на Смолян Николай Мелемов. Въпросите към него ще очакваме до 15.09.2019 г. Очакваме ги на еTV_kmeta@abv.bg или на оffice@smolyan.escom.bg.


  Може да ни пишете и на страницата ни в социалната мрежа: https://www.facebook.com/Smolyan.Bgvesti.NET/, както и на съобщения в профила на сайта във Фейсбук: https://www.facebook.com/smolyan.bgvesti

   

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 15.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате известни претенции днес относно работата на околните и това може да не се хареса на много от хората около вас. Това обаче едва ли е в състояние да ви попречи да реализирате намеренията си. Ще останете приятно изненадани от благоприятната ситуация в която попадате към края на деня. Промяна в личен план ще ви подейства освежаващо, не се лишавайте от нея.
  15.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отворете душата си за романтиката около вас и ще се изненадате от нагласата си за всякакви авантюри. Ще се окажете спокойна спирка и доверен приятел. Ще изживеете мечтани часове с любимия човек. Ще ви занимават имотни въпроси, за които приятели ще ви помогнат да осъществите замисленото.
  15.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
  15.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроени сте за повече удоволствия и развлечения, но бъдете и бдителни. Не всичко сега ви е позволено, и ако нарушите нормите ще страдате. Вашата любвеобилност навлиза в нов етап и се пазете да не прекалите с чувствата си. През този период са възможни хронични ставни и други оплаквания.
  15.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  15.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Времето на открито, извън дома не е загубено. Ако имате нужда от спокойствие, природата е добрата алтернатива. С подходяща компания часовете ще минат приятно. Но при някои се налага да се посветят на учене или да използват деня за наваксване на пропуснатото.
  15.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от вас ще пристъпят към изпълнение на планираните си задачи, в които влизат и домашните задължения. Други ще използват деня за отмора или просто на разходка, но ще ви бъде приятно. За повечето от вас съдбата е подготвила приятни изненади, придобивки и положителни емоции.
  15.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нежеланието ви да се съобразявате с проблемите на приятелите си ще влоши отношенията ви. Мислете за времето, когато ще имате нужда от тях, защото е сигурно, че такова ще дойде. Работата, която намирате за привлекателно ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Не се отказвайте лесно.
  15.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако има нещо, което тревожи мислите ви не се колебайте да го споделите. Ще намерите по-бързо решението и ще ви олекне. Добре е да не се ангажирате с прекалено много задачи. Постепенно ще навлезете във форма, но до тогава се щадете повече. Така можете да постигнете резултатите, които очаквате.
  15.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади. Нужно е още да поработите за да стигнете до тях. Желанието ви е голямо, но не е достатъчно. Романтична закачка с приятен представител на другия пол.
  15.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  15.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За да ви бъде приятно и уютно още от сутринта си помислете как да прекарате деня. Не се поддавайте на негативни мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очаква ви един весел ден в компанията на приятни хора.
  15.09.2019
  Последни новини