Тази вечер на горещия стол в "Питай кмета" гледайте Славка Чакърова - градоначалник на Чепеларе

Защо чепеларци свързват Чакърова основно с кръшното българско хоро?  
 
Тя е единствената жена - управник в десетте смолянски обищини. Какво свърши и какво не свърши Чакърова през изминалите четири години? Знае ли изобщо в какво финансово състояние е общината в навечерието на предизборната битка? Защо вместо асфалт в курортния град пълнят дупките и на главните улици с бетон? Колко струва на чепеларци богатия културен календар - от сцените до коктейлите?

В рубриката "Оценката" водещата Анелия Веселинова показва настроението на хората и оценката за свършената работа от местната управа. Ядат ли вкисната храна от социалната кухня възрастните хора или са въвлечени в предизборна битка срещу кмета Чакърова?

В "Опозицята пита" острите си въпроси задава председателят на ОбС-Чепеларе Росица Черпокова. Двете дами от четири години са във "война" и дори са влизали в съдебена зала. Защо Черпокова смята, че през този мандат работата на всички общински съветници е била "да се опитат да намалят щетите от управлението на Чакърова"? Защо двамата заместник-кмета си тръгнаха от администрацията предсрочно?

Отговорите вижте само в Смолянбгвести, в секция мултимедия /видео/.  
 
Следващият управник, който ще седне срещу Анелия Веселинова, е кметът на Баните Милен Белчев. Тя ще търси без заобикалки отговори на всички ваши въпроси.  
 
До 15.09. очакваме въпросите ви към кмета на Смолян Николай Мелемов на еTV_kmeta@abv.bg или на оffice@smolyan.escom.bg и на тел 0894461218.

Може да ни пишете и на страницата ни в социалната мрежа: https://www.facebook.com/Smolyan.Bgvesti.NET/, както и на съобщения в профила на сайта във Фейсбук: https://www.facebook.com/smolyan.bgvesti
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини