Вашата визия за работата на новия кмет и Общински съвет в Хасково (анкета)

В няколко поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещата управа на града.

В предходните две допитвания имахте възможност да посочите какви качества трябва да притежава новия градоначалник на Хасково и какви са приоритетните проблеми, с чието решение очаквате той да се заеме след встъпването си в длъжност.

В настоящата анкета обаче засягаме темата за взаимодействието между законодателната и изпълнителната власт в местното самоуправление-кои от добрите практики трябва да бъдат запазени и какво-променено в следващия мандат.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.

Източник: Haskovo.NET

Вашата визия за работата на новия кмет и ОбС

Кои от негативните явления в досегашната практика между кмета и Общинския съвет забелязвате и искате да бъдат изчистени в следващия мандат?

Кой е по-важен?

Какви практики бихте желали да се наложат занапред от страна на Общинския съвет ?

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ne
  nelicha - нелича
  20 0
  02:41, 14 сеп 2019
  Колкото по малко се сещаме за него и за майка му , толкова е по добро управлението му . Това е друго няма .
 • 2
  Ко
  Коте
  20 -6
  09:52, 14 сеп 2019
  Само кучета.. глутници из целият град! Господин кмете тръгнете от стадион Младост в посока център - поликлиника / по Бул. България/ и ще забележете около всяко дръвче ланца на кучета. Ние г-н кмете нямаме нищо против кучетата, но Вие решихте да пуснете хуманно около нас и те сеят болести и зарази. Смоите скромни обувки и Вашите ние ги носим навсякъде дори и в къщи. Служителките на Екопрогрес метът листата, но фекалиите не ЗАЩОТО нямат лопати... това ми обясняват всеки път на въпроса ми .. Зщо????? Нямали лопати, ами купете им така и така харчите от нашите данъци за служители и консумативи. Пълна порнография е в града.. ами елементарно да забележиш...
  • Ne
   nelicha - нелича
   7 0
   04:11, 25 сеп 2019
   Този коментар не е по темата . А е упрек , към настоящия кмет . Проблема може да бъде решен много лесно . Основния донор на бездомни кучета е вилната зона около града . Тези кучета трябва да бъдат регистрирани и кастрирани . А тези , които откажат да направят това трябва да бъдат глобени . Глобата трябва да бъди съобразена с доходите на собствениците . За пример в Швейцария е така и нямат никакъв проблем с бездомните кучета и превишаването на скороста .
 • 3
  Со
  Социолог
  20 -7
  10:21, 14 сеп 2019
  Извинете кой написа тези безумни въпроси? Може ли да зададете ясен въпрос, а не объркани размисли на неграмотен мозък, по които после да си съчините и резултатите от допитването. Рядко срещана простотия. Но ние не сме рядко срещани идиоти.
 • 4
  Ме
  местен
  6 -4
  13:01, 14 сеп 2019
  Г-н социолог, пишете до редакцията.След като това ви е професията помогнете им да зададат правилните въпроси.Може би нямат опит, те не са учили социология.Няма нищо лошо в това да се опитате да им помогнете.Тяхната инициатива не е лоша.Предполагам че искат чрез въпросите си да накарат хората да мислят .Ако сме нормално общество ще гледаме за в бъдеще вече да не правим същите грешки които вече сме направили.А грешка направихме.В желанието си да свалим стария кмет не догледахме новия кандидат.Нека да не правим пак същата грешка.Управляващите нека си дадат сметка че хасковлии заслужават не послушен кмет, а умен кмет.Кмет, който да защитава интересите на града.
 • 5
  Да
  да обобщим
  12 -16
  14:34, 14 сеп 2019
  Никога повече Г.Иванов !Никога повече Беливанов !Н... Виж коментара
 • 6
  Bl
  Blessings
  5 -2
  11:25, 15 сеп 2019
  Само желаем да не е брадат козел.
 • 7
  Ма
  мастикаджия
  4 -3
  20:26, 15 сеп 2019
  Да се обеси авторът на въпросите!
 • 8
  Яс
  Ясно е....
  3 0
  15:21, 16 сеп 2019
  То е ясно кой ще е новия кмет на 99,98%. Станиславчоооооо, нашето чадо. ДПС ще си даде гласовете на ГРОБ, и Делянчо ще управлява Хасково чрез Станиславчоооо. Това и новите първокласници го знаят. На Делянчо му трябват мангизи за наем на мама.

Хороскоп за 05.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
05 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
05 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
05 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
05 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
05 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
05 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
05 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
05 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
05 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
05 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
05 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
05 авг 2020
Последни новини