7 °C

Вашата визия за работата на новия кмет и Общински съвет в Хасково (анкета)

В няколко поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещата управа на града.

В предходните две допитвания имахте възможност да посочите какви качества трябва да притежава новия градоначалник на Хасково и какви са приоритетните проблеми, с чието решение очаквате той да се заеме след встъпването си в длъжност.

В настоящата анкета обаче засягаме темата за взаимодействието между законодателната и изпълнителната власт в местното самоуправление-кои от добрите практики трябва да бъдат запазени и какво-променено в следващия мандат.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.


 

Вашата визия за работата на новия кмет и ОбС

Кои от негативните явления в досегашната практика между кмета и Общинския съвет забелязвате и искате да бъдат изчистени в следващия мандат?

Какви практики бихте желали да се наложат занапред от страна на Общинския съвет ?

Кой е по-важен?

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ne
  nelicha - нелича
  15 0
  02:41, 14 сеп 2019
  Колкото по малко се сещаме за него и за майка му , толкова е по добро управлението му . Това е друго няма .
 • 2
  Ко
  Коте
  20 -2
  09:52, 14 сеп 2019
  Само кучета.. глутници из целият град! Господин кмете тръгнете от стадион Младост в посока център - поликлиника / по Бул. България/ и ще забележете около всяко дръвче ланца на кучета. Ние г-н кмете нямаме нищо против кучетата, но Вие решихте да пуснете хуманно около нас и те сеят болести и зарази. Смоите скромни обувки и Вашите ние ги носим навсякъде дори и в къщи. Служителките на Екопрогрес метът листата, но фекалиите не ЗАЩОТО нямат лопати... това ми обясняват всеки път на въпроса ми .. Зщо????? Нямали лопати, ами купете им така и така харчите от нашите данъци за служители и консумативи. Пълна порнография е в града.. ами елементарно да забележиш...
 • 3
  Со
  Социолог
  20 -7
  10:21, 14 сеп 2019
  Извинете кой написа тези безумни въпроси? Може ли да зададете ясен въпрос, а не объркани размисли на неграмотен мозък, по които после да си съчините и резултатите от допитването. Рядко срещана простотия. Но ние не сме рядко срещани идиоти.
 • 4
  Ме
  местен
  6 -4
  13:01, 14 сеп 2019
  Г-н социолог, пишете до редакцията.След като това ви е професията помогнете им да зададат правилните въпроси.Може би нямат опит, те не са учили социология.Няма нищо лошо в това да се опитате да им помогнете.Тяхната инициатива не е лоша.Предполагам че искат чрез въпросите си да накарат хората да мислят .Ако сме нормално общество ще гледаме за в бъдеще вече да не правим същите грешки които вече сме направили.А грешка направихме.В желанието си да свалим стария кмет не догледахме новия кандидат.Нека да не правим пак същата грешка.Управляващите нека си дадат сметка че хасковлии заслужават не послушен кмет, а умен кмет.Кмет, който да защитава интересите на града.
 • 5
  Да
  да обобщим
  12 -15
  14:34, 14 сеп 2019
  Никога повече Г.Иванов !Никога повече Беливанов !Не знам дали трябва да изчакаме още 4 години за да кажем - Никога повече Герб !
 • 6
  Bl
  Blessings
  5 -2
  11:25, 15 сеп 2019
  Само желаем да не е брадат козел.
 • 7
  Ма
  мастикаджия
  4 -3
  20:26, 15 сеп 2019
  Да се обеси авторът на въпросите!
 • 8
  Яс
  Ясно е....
  2 0
  15:21, 16 сеп 2019
  То е ясно кой ще е новия кмет на 99,98%. Станиславчоооооо, нашето чадо. ДПС ще си даде гласовете на ГРОБ, и Делянчо ще управлява Хасково чрез Станиславчоооо. Това и новите първокласници го знаят. На Делянчо му трябват мангизи за наем на мама.

Хороскоп за 23.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Доказали сте на себе си и на света, че никакви трудности не могат да ви откажат от посоката, която сте избрали да следвате. Това ви качество привлича към вас силните на деня и отваря възможности с широк периметър. За някои денят се свързва с уреждане на битови въпроси или промяна на местоживеенето.
23.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е конкретен въпрос, свързан с деловите ви ангажименти да ви струва усилия днес. Ще се справите и ще получите заслужени овации от околните. Не пренебрегвайте семейните си ангажименти. Точно сега близките ви се нуждаят от вниманието ви. Правите големи планове за седмицата, предстои ви немалко работа.
23.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Най-после ви се отдава възможност да свършите нещо, което отдавна отлагате. Нека това бъде приоритетът ви през този ден. Бъдете сигурни, че постигнатия резултат ще ви зареди с усещане за добре свършена работа и добро самочувствие. Постарайте се да се съобразявате повече с желанията на околните и да не преследвате единствено личните си интереси.
23.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Не се плашете от трудностите, които е възможно да ви съпътстват днес. Те няма да са в състояние да разрушат граденото от вас в продължение на дълго време. Изчакайте по-благоприятен момент за активни действия, а докато го правите вършете нещо полезно.
23.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Колебаете се между няколко възможности, от които можете да избирате. Имате конкретни идеи и сега е момента да преминете към осъществяването им. Имате късмета да попаднете на човек, който също се нуждае от вас. Бъдете внимателни при разговор с близък приятел. Твърде възможно е да кажете нещо, за което после ще съжалявате.
23.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
С подходящите хора денят ви ще е приятен и емоционално наситен. Предстои да научите добри вести, имащи отношение към живота ви, вашият и на близките ви, свързани със семейството и дома. Бизнесът, пътуванията и образованието също влизат в плановете ви. Няма да сте безразлични и към сигналите, идващи от другия пол.
23.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви добра новина. Изживейте мига пълноценно и не се натоварвайте с мисли за грижите и несгодите ви. За да се справите по-добре с проблемите се доверете на най-близките си хора. Наред с активността си ще се наложи и вие да направите компромиси. Това едва ли ще е по вкуса ви, но трябва.
23.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вътрешното ви усещане за нещата ще ви насочи в перспективна посока на действие. Имате финансовата възможност да организирате пътуване и нечие тържество. Семейството очаква от вас повече активност по отношение на планирано вече начинание. Ако сте лоялни бизнес-партньори не бива да се тревожите за изхода на търговска сделка.
23.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес избягвайте споровете, има вероятност да влезнете в дълбоки противоречия и това да помрачи отношенията ви. Със спокоен тон ще ви се отдава по-лесно да решавате въпросите, които ви вълнуват. Желанието ви да общувате и да създавате нови познанства ще се засили, а и времето ще благоприятства това.
23.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Умората и стреса ще ви накарат да се ориентирате към активна почивка. Подходящи занимания с хората, които ви помагат да се отпуснете са измежду добрите възможности, но ще има и такива, които ще се посветят на идея, обещаваща да е печеливша. Внимателно изпипвайте детайлите и ще постигнете резултати.
23.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Някои от вас се сблъскват с проблем, който са пренебрегнали преди известно време и сега трябва да го решат. Не се притеснявайте от грешки, защото рано или късно ще успеете да се справите. Можете да се доверите на свой близък, който има достатъчно опит. Намерете повече време за почивка и разтоварване.
23.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес разчитайте на себе си и не се впечатлявайте особено от забележките си на околните. Поведението ви може да породи желание у някои за дистанция, но това да не ви тревожи. Гледайте си работата и ще постигнете повече. С наличните финанси ще успеете да покриете повече от нуждите си. Вечерта се отпуснете и задоволете желанията си.
23.09.2019
Последни новини