Новосформиран дамски клуб за безвъзмездна взаимопомощ в Смолян с първа проява

„Първи дамски клуб за развитие на Община Смолян“, организира първата си проява, по-малко от два месеца след учредяването си в края на юли 2019г. Първите участници -лектори в проекта, ще бъдат експерти, които ще представят темата „Защита на личните данни. Неприкосновеност на личния живот в интернет-пространството“.

Деница Люнчева и Юлия Пригонча – основатели на Асоциация за защита на личните данни, ще разискват в дискусия темата и ще предоставят отговори на поставени въпроси. Експертът по информационни технологии Атанас Даварски ще отговори на въпроси за безопасното ползване на виртуалното пространство. Събитието ще се проведе на 21.09.2019 г. от 17.00 часа в Читалище "Кирил Маджаров – 1866" в кв. Устово в Смолян, а на входа на читалището ще бъде поставена кутия с надпис „Наем за зала“, чрез която всеки един от присъстващите ще може да участва символично с 1 лев.

В Клуба членуват жени с различна професия от Смолян от презвитера, агроном, актриса и учител, до медицински специалисти, юристи, журналист и стилист.

„Уникалността на клуба, който учредихме на 31.07.2019 г., се изразява в основната му идея – възраждането на спомоществователността между хората, без значение на тяхната политическа обвързаност, религиозен и социален статус, различни убеждения. Ние бяхме разбрали отдавна, че трябва да работим в посока да спрем разделението, което ни се налага.“, обяви една от учредителките на дамската организация, юристът Екатерина Станчева.

Местната жниска организация търси личности с експертиза и опит по значими за обществото теми, за да споделят благотворително придобитите познания и опит. „И те започнаха да откликват. Имаме вече първото, дадено „да“. От хора за хора. Оказва се, че не и единственото за момента. Идеята се прегръща все повече от личности с изявени познания в различни сфери. Всички те ще направят своята крачка в страни.“, добявя адв. Екатерина Станчева.

СмолянБГвести

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Хороскоп за 26.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Готовността ви за действие е впечатляваща, предвид обстоятелствата покрай вас. Като начало се убедете, че е във вашите възможности. Не се ангажирайте с прекалено много задачи, това може да ви донесе повече напрежение. Отнесете се с внимание към човек от обкръжението ви, който е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
26 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Времето ще работи за вас и ще стигне за всичко, а задачите ви ще се реализират както ги предвиждате. Обърнете повече внимание на семейството си, напоследък сте твърде заети и пропускате важни моменти. Не бъдете прекалено недоверчиви към направена ви оферта. Откриват ви се възможности, за каквито сте мечтали.
26 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнени сте с ентусиазъм. Контактите с близките ви действат тонизиращо, а разбирането от страна на любимия човек ви кара да забравите проблемите. Действайте, впускайте се в рисковани начинания, успехът е на ваша страна.
26 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят за много от вас ще премине в спокойна обстановка, сред близки или приятели. Други ще използват времето си за професионална подготовка, предстоящи изпити или делови срещи поддържат кондицията и вниманието им будни. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви, погледнете на тях от друг ъгъл и ще ги преодолеете по-лесно.
26 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите. Вечерта ви ще бъде приятна, но заслуга ще е на някой, който ви обича. Бъдете откровени с него и не крийте отношението си, каквото и да е то.
26 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред хора, общувайки вместо да си седите у дома. Ще ви се отдаде такава възможност към средата на деня, когато приятен ангажимент ще ви срещне с интересни личности. Можете да научите много и да споделите част от своя опит, което пък ще бъде от полза за събеседниците ви. На някои от вас предстои пътуване по работа.
26 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви интересен ден, изпълнен с положителни емоции. Независимо с какво предпочетете да се занимавате със сигурност ще откривате приятни неща във всяко нещо. Ново запознанство ще въодушеви необвързаните от вас. Личното ви обаяние няма да остане незабелязано от хората около вас. Възможно е да се запалите по нещо ново и вълнуващо.
26 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
26 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съществуват проблеми, които понякога ви причиняват притеснения. Въпреки, че сте силни, чувствителността ви е изострена и ще приемете случващото се като особено сериозно. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и не се колебайте да направите компромис, ако трябва.
26 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност.
26 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Избягвайте промените днес. Домашният уют е препоръчителен и доста здравословен. Вечерта прекарана в дружелюбна приятелска компания е най-удачният завършек на деня. Непредпазлив флирт може да ви създаде неприятности.
26 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.
26 сеп 2020
Последни новини