Шоуто на Риана засенчи Victoria's Secret (видео)

Риана е готова да заеме опразненото място в света на секси бельото, след като Victoria's Secret обяви, че спира, за да преосмисли прословутото си шоу.  Но в шоуто на своя бранд Риана направи много повече. Във всеки случай светът на модата не спира да коментира и сравнява.

Новата колекция на Savage X Fenty Риана представи със спектакъл, който няма нищо общо с представите за ревю на бельо до този момент.

Тазгодишният моден спектакъл на Savage X Fenty се проведе на 10 септември в Barclays Center в Бруклин пред отбрана публика, а вече е достъпен в Amazon Prime. И коментарите не закъсняха, защото този път Риана надмина себе си с идеята за разнообразие, около която се върти всичко.

Не само ангелите носят бельо

Огромното разнообразие от цветове на моделите бельо се съчетава с разнообразието от дами, които ги представят на шоуто. Разнообразие на раси, размери и сексуална идентичност. На подиума една до друга са супермодели като Бела Хадид и Кара Делевин и дами с пищни или недотам съвършени форми. И телата им са живи бижута, които блестят и без диаманти. Туъркинга привлича повече погледи и желания, в интерес на истината. Но не само. Танците носят стила на Риана, а и самата тя е в центъра - вижте във видеото.

Музика, хореография, светлинни ефекти - всичко в този добре замислен и изпълнен спектакъл, ни кара да забравим основната цел - да ни накара да си купим тези модели бельо. И защо не, много по-добре е да пазаруваме с възхищение и със самочувствие...

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ге
    Георги Илиев Митев
    0 0
    02:51, 3 окт 2019
    ПОЕМА ЗА ИРИНА БОКОВА
    Ирина-богинята една за всички времена. Ирина "звездите" си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва, за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя.
    Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран и второ относно образованието. Със средно образование.
Последни новини