Благотворителен базар с авточасти ще събира пари, за да може смолянчанинът Алкан да проходи

Изображение 1 от 2

    По идея на организаторите на атрактивното автомобилно шоу Smolyan Race 2019  тази година ще бъде организиран благотворителен базар. Ще се предлагат авто и моточасти, а със събраните средства ще се подкрепи благотворителната кауза на събитието. Кампанията е в полза на 24-годишния смолянчанин Алкан Челеби. На 7 май 2015 г. животът му се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция дават шанс на Алкан да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи са необходими 50 000 лв. Тази сума е непосилна за семейството му. "Всички имаме ненужни авто-мото части и аксесоари, нека ги предоставим на достъпна цена и с парите от тях да подпомогнем нашата благотворителна кауза", призовават организаторите. Който желае да се включи, може да получи допълнителна информация и да се свърже с тях на телефон: 0877052131 - Николай Петров.
    Припомняме, че за лечението на Алкан ще бъдат предоставени и всички такси на участниците в Smolyan Race 2019. Кутия за дарения ще бъде поставена и в Младежкия дом, като те ще се събират по време на самото състезание.
    Smolyan Race 2019 ще се проведе на 5 и 6 октомври т.г. в Смолян. Организатори са "Авто мото клуб Смолян". Автомобилното шоу се реализира с подкрепата на Община Смолян и ДА „Безопасност на движението по пътищата”.
    За тези които няма да имат възможност да посетят събитието или искат директно да помогнат, могат да направят това по банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева)

    Величка Петкова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини