Строителният министър официално открива новият спортен салон на ППМГ"Васил Левски" в Смолян

Регионалният министър Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон в двора на ППМГ „Васил Левски“, съобщиха от пресцентъра на Община Смолян.

На заключителна пресконференция на 7 октомври от 11.00 часа  в зала 247 на община Смолян ще бъдат представени извършените дейности и постигнатите резултати по проект "Обновяване и енергийна ефективност на образователна инфраструктура в гр. Смолян" . Той е реализиран с финансовата подкрепа на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансиран от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие. Резултатите от изпълнението на проекта ще представи ръководителят му, инж. Мариана Цекова, вр.и.д. кмет на община Смолян.

Същия ден от 17.00 часа до входа на новия физкултурен салон на ППМГ „Васил Левски“ в кв. Райково ще се проведе официалната церемония по откриването на обект, който се изпълнява  по същия проект. Ще бъдат представени строителните дейности, постигнатите резултати на изцяло реновираната ППМГ „Васил Левски“, включващи енергийна ефективност и реконструкция на сградата, обновяване  на прилежащото дворно пространство и изграждане на изцяло нов физкултурен салон и система за видеонаблюдение.

Министърът на МРРБ Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон на гимназията, официални гости ще бъдат  депутатът д-р Даниела Дариткова, инж.Мариана Цекова, вр.и.д.кмет на община Смолян  и др.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини