Над 7 хил.лв. бяха събрани за лечението на 24-годишният Алкан на двудневното автомобилно шоу в Смолян

Изображение 1 от 3

    7 150 лв. са събраните средства от зрелищното автомобилно шоу „Smolyan Race 2019“, които ще бъдат дарени на 24 -годишния Алкан Челеби, за да може да проходи отново. Младежът пострада при зверска катастрофа през 2015г., а любителите на авто и мотоскоростите в Смолян организираха двудневното състезание, за да помогнат със средства за лечението му.

    В момента Алкан е в болнично заведение в Турция, а след като се прибере у дома, средствата ще му бъдат връчени, за да продължи лечението си. Тазгодишното издание на Smolyan Race 2019 се проведе на 6 и 7 октомври в центъра на Смолян, където майстори на волана мериха сили в автомобилни дуели и донесоха много адреналин за публиката.

    Под мотото „Пазете семейството си на пътя“, в спортното шоу участваха 90 любители на силните усещания зад волана. Част от съпътстващите мероприятия беше Chefs Club Smolyan и кулунарния гуру шеф Иван Манчев, който направи кулинарна демонстрация на характерни храни от региона.

    Победителите в автомобилното шоу бяха наградени от зам.-председателя на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева и зам.-кмета Марин Захариев. Организатор на автомобилното шоу е "Авто мото клуб Смолян", реализира се с подкрепата на Община Смолян и ДА „Безопасност на движението по пътищата”.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини