Втората тенис ракета на България с открит урок по тенис в Смолян

Община Смолян организира среща за всички любители на тениса на корт с – втора ракета на България Димитър Кузманов. Това съобщават от пресцентъра на община Смолян и допълват, че тя ще се проведе на 19 октомври от 11 часа на Многофункционалната спортна площадка на стадион „Смолян“.

Практикуващите този спорт  ще имат възможност да се запознаят,  поговорят, да получат автограф и присъстват на открит урок по тенис от най-високо ниво.

Все повече млади хора започват да играят аристократичния спорт, за което способства и обновената спортна база, няколкото тенис корта и зали, които са подходящи за тенис на корт. За пръв път-  освен в града, възможности за игра на тенис на корт има в селата Търън и Смилян, където са новоизградените многофункционални спортни площадки.

 Община Смолян продължава инициативата да кани известни спортисти, които от първа ръка да предават своите знания и умения на децата, така че очаквайте скоро нови срещи с вашите спортни идоли, гласи още съобщението на пресцентъра на община Смолян.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Последни новини