БСП: Вотът за Милко Багдасаров е глас за повече прагматизъм и по-малко политика в управлението на община Кърджали

Вотът за Милко Багдасаров е глас за повече прагматизъм и по-малко политика в управлението на община Кърджали. Багдасаров е един доказал се във времето човек. Неговата кандидатура зарежда кърджалийци с допълнителна мотивация да застанат пред изборните урни. Това заяви за Кърджали бг вести общинският лидер на социалистите и кандидат за общински съветник от Коалиция „БСП за България” Георги Кючуков. Той бе категоричен, че Милко Багдасаров е единствения, който има шанс да стигне до балотаж срещу кандидата на ДПС за кмет. Причината за това е, че областният председател на БСП и кандидат за кмет има ясна програма, за това какво да се прави,а не какво не е направено. Тя има дванадесет приоритета, засягащи всички генерации кърджалийци.

Георги Кючуков бе категоричен, че именно Багдасаров се е доказал през годините като основен опонент на ДПС в общината и областта. Той припомни, как кандидатът за кмет на социалистите бе областен управител за един ден и под натиска на ДПС, с които БСП бе коалиционен партньор в правителството, бе отстранен. Кючуков припомни също как през 1999 г. когато до балотаж стигнаха кандидатите на СДС Румен Димитров и на ДПС Расим Муса, партийната централа на БСП препоръча да бъде подкрепен Муса. Багдасаров обаче не се подчини и призова кърджалийци да гласуват по съвест, което доведе до крах на ДПС.

Общинският лидер на социалистите подчерта, че Милко Багдасаров е личност известна в цялата страна. Когато се каже БСП в Кърджали, всички асоциират с неговата личност. Аналогична е ситуацията в образованието. Той е лицето на най-голямото и успешно училище в Южна България и носи отговорност за хиляди деца и семейства. Свързват го и със спорта. Багдасаров е президент на волейболен клуб „Арда”, който се състезава в елита. Отделно има принос за секциите за юношески и детски спорт. За цялостната си дейност получи наградата Мултикултурният човек.

Георги Кючуков подчерта, че Багдасаров води позитивна предизборна кампания. Той не се включи в безсмислените предизборни спорове , провалили редица проекти за Кърджали. От началото на своите мандати кандидатите на ДПС и ГЕРБ Хасан Азис и Никола Чанев спорят, къде да бъде новата многофункционална спортна зала, без да се вслушат в мнението на кърджалийци. Те остават глухи за призивите за спешно изграждане на околовръстен път. Още по неясно е бъдещето на новата индустриална зона.

Напредъкът на Кърджали е възможен само ако подкрепим безспорната кандидатура за кмет-Милко Багдасаров. Затова трябва да дадем вота си за №56 в интегралната бюлетина, подчерта Георги Кючуков.

Георги Кулов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини