Нарушение на правилата - причина за удара на маздата в къща, 23-годишната водачка помела и три коли на пътя

23-годишната В.К., която се заби с колата си в къща край пътя е нарушила правилата за движение и по непредпазливост е причинила значителни имуществени вреди помитайки преди това три паркирани автомобила.

Както СмолянБГвести съобщи по-рано днес, инцидентът е станал на 21 октомври около 17.30ч. на ул. „Снежанка“ в Смолян. Младата шофьорка загубила контрол над лекия автомобил „Мазда“ и на ляв завой се удря в паркирани на платното за движение "Шкода Фабия ", собственост на 36-годишен мъж от Нова Загора, лек автомобил "Сеат Кордоба" собственост на 30-годишна жена от Смолян и "Рено Клио" на 46-годишен смолянчанин, след което се удря в тераса на къща, намираща се в непосредствена близост, собственост на 63-годишна жена от с. Орехово. Причините за възникване на пътно-транспортното произшествие и настъпилите щети са в процес на изясняване. Припомняме също така, че за щастие няма ранени, а в пострадалото от удара жилище не е живее никой.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР - Смолян и РУ - Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    ..
    ...
    1 0
    17:45, 22 окт 2019
    Ще ме извиняват, ама в Смолян, тези каращи по правилата за единици. Всичко останало прави каквото си може. И ми е най-любимо като кажат "ами то всеки така прави". Браво!!!
Последни новини