Първите думи на новия кмет на Смолян Николай Мелемов след победата на втори тур

Изображение 1 от 2

    След окончателно преброяване на протоколите: Николай Мелемов получи 56.94% или 9139 гласа, а Стефан Сабрутев 40.44% или 6508 гласа

    С гръм на шампанско, викове "Победа" и "Многая лета" в щаба на ГЕРБ в Смолян празнуват победата на Николай Мелемов за трети мандат като кмет на Общината. По улиците минават автомобили със симпатизанти с надути клаксони и викове, в щаба на партията е пълно с гости, приятели и привърженици на партията. 

    "Николай Мелемов благодари на целия екип и каза, че всички са работили много за тази победа."Нито за миг не съм се съмнявал, че с такива хора до себе си резултатите ще бъдат други. Сега ни предстои много работа. Смолянчани искат работа и резултати и ние не трябва да разочароваме тяхното доверие!", каза още новият -стар кмет минути след като бяха преброени и последните протоколи от секциите.
    За да поздравят Мелемов с победата в офиса на ГЕРБ в центъра на Смолян дойдоха д-р Даниела Дариткова, бившият евродепутат Владимир Уручев, областният управител Недялко Славов и депутатът д-р Красимир Събев, зам.-областният управител Андреян Петров и други.
     
     
    Щиляна Чакърова
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини