Пампорово обяви цените на лифт-картите и отстъпките за новия зимен сезон

Изображение 1 от 2

    Пампорово за пръв път предоставя бяви възможност за предварителни резервации с отстъпки до 30% от цените за настаняване в различни периоди през сезона, включително и през месец март, както и промоционална цена на лифт картата в определени периоди през януари. Това обявиха от дружеството собственик на ски центровете в курорта и Чепеларе, като акцентират на новостите в предлагането на пакети за карти за съоръженията и отстъпките в различни периоди на зимния сезон.

    За сезона хит остава лифт картата 2в1, която предоставя неограничено каране по пистите на ски зона Пампорово, по пистите на ски зона Чепеларе, безплатен транспорт между двете ски зони и отстъпка за ползване на ултрамодерния нов СПА уелнес център в хотел Перелик.

    Вече са ясни промоционалните периоди за лифт картите през месец януари в дните от 6-ти до 10-ти и от 13-ти до 17-ти януари 2020 (включително) на цена от 52 лв. за възрастен на ден.

    Въвеждат се нов вид 6 и 9 дневни лифт карти за делнични дни с възможност за непоследователно ползване, които ще дадат повече гъвкавост и възможност на туристите в курорта да ползват услугата в различни делнични дни.

    Запазва се традицията за промоционална цена на сезонната лифт карта в предварителна продажба до 01.12.2019г. на стойност 1025 лв. Въвежда се и нова сезонна лифт карта само за делнични дни на промоционална цена от 700 лв, която ще предостави избор на туристите да изберат по-спокойните делнични дни по време на целия ски сезон. Гостите закупили един от двата типа сезонни лифт карти ще могат да се възползват от 30% отстъпка за достъп до най-новия ултрамодерен и луксозен СПА уелнес център, който се намира в хотел Перелик. С 15% отстъпка от входната такса за уелнес центъра могат да се възползват и всички останали гости на курорта закупили всякакъв друг тип лифт карта.

    Поради големият интерес, Пампорово и Мечи чал ще запазят семейните пакети с лифт карти, които предоставят намаления от 8 до 12% от цената на ски картите. За първи път още от сега Пампорово обявява месец март за семеен месец с 30% отстъпка от цената на лифт картите, 30% отстъпка от хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик и 30% отстъпка от ски услугите след 9 март 2020 г. до края на сезона.

    Запазва се социалната политика към децата и ученическите лагери, като продължава да се предоставят преференциални условия за настаняване и ски услуги, с цел стимулиране развитието на зимните спортове сред подрастващите.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ив
      Иван
      1 -1
      11:55, 28 ное 2019
      Допреди 2 години карах всяка зима на Пампорово, но вече предпочитам Банско – там определено условията за ски на пистите са в пъти по-добри от тези в Пампорово!
    Последни новини