Касови бележки за над 3.5 млн.лв. от Смолянско участват в лотарията на НАП

От началото на трети сезон на инициативата от Смолян и областта за участие в лотарията на НАП са регистрирани близо 260 хил. касови бележки, които са на обща стойност 3 550 000 лева. Над 65 хиляди от тях са въведени през мобилното приложение на приходната агенция чрез сканиране на нововъведения QR код на бележките. Касовият бон с най-висока сума, който участва в Лотарията, е за близо 9 хиляди лева.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в страницата в социалната мрежа Фейсбук с над 7000 последователи. Остават броени дни, в които участниците в Лотарията на НАП могат да регистрират касови бележки и да се състезават за наградата от 50 000 лв. Големият късметлия ще бъде изтеглен на 9 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://.kasovbon.bg до 11,59 ч. на 8 декември 2019 г.

В данъчната лотария участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходните сезони, данните, които се въвеждат, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини