Нови метанови таксита Volkswagen Golf тръгват из София

Новите метанови таксита ще посрещат пасажери на възлови локации в столицата, като двата терминала на летище София и Централна Автогара.

80 нови таксиметрови автомобили Volkswagen Golf Variant 1.5 TGI достави официалният вносител на Volkswagen за България на един от най-големите столични ни таксиметрови превозвачи. Автомобилите са фабрично оптимизирани за работа на метан и гарантират висока еколологичност и нисък разход.

Модификацията Variant Comfortline 1.5 TGI със 130 к.с. е с фабрично оптимизиран за работа на природен газ двигател. Това гарантира икономичност от 3,6 кг/100 км, както и ниски нива на отделяни вредни емисии – от 99 г/км. Изборът на Golf Variant на метан е още една стъпка за подобряване на качеството на въздуха в столицата и осигуряване на екологичен транспорт.

За повече удобство, флотата от таксиджийските Голф-комбита е оборудвана с автоматична 7-степенна DSG трансмисия. В нивото Comfortline, моделът предлага богато стандартно оборудване и багажно пространство от 424 л до 1439 л.

Golf Variant e серийно оборудван с пълен набор въздушни възглавници, множество асистенти за сигурност и интелигентни системи за подпомагане на водача, които гарантират повишен комфорт на шофиране и спомагат за справяне в критични ситуации.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини