Заря, огън на площада и Виевската група за ЧНГ в Смолян

Тази година в празничната нощ ще има заря, видеостена за словото на президента Румен Радев и огън, край който с чаша вино смолянчани и гостите на града да вдигнат наздравица.

На 31 декември от 23.00 часа започва народно веселие под надслов „Честита Нова 2020 г.”, а мястото традиционно е площад”България” пред Амфитеатъра. Община Смолян е подготвила новогодишна програма, а за празничното настроение ще се погрижи Виевската фолклорна група.
С чаша червено вино и новогодишна заря родопчани ще се поздравят с Новата 2020 г. На видеостена в 23.55 ч. ще бъде излъчено и новогодишното приветствие на президента Румен Радев. Минути след настъпването на 2020 г., приветствие ще отправи и кметът Николай Мелемов, след което новогодишната програма ще продължи с любими родопски песни и хора, лакърдии и благопожелания около запаления огън.
„Заповядайте да изпратим заедно тази година и да посрещнем с много настроение и веселие една по-здрава и по-успешна 2020 Нова година!“, призовава кметът на Смолян Николай Мелемов.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини